| WyvernSky a întrebat:

Voua nu vi se pare ca TPU s-a schimbat? Voi va inregistrati pe siteul asta ca sa ajutati oamenii sau ca sa primitii funda? Acesta nu este un concurs acest site se refera sa ajuti oameni de asta se numeste TPU adica toti pentru unu ca sa ne ajtam reciproc. Ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Aşa e demult, dar până la urmă gândeşte-te că e simplu. Copii consideră asta drept o competiţie, de exemplu cine are cele mai multe fundiţe e cel mai tare şi asta va fi mereu aşa, pentru că până la urmă asta e vârsta. Cei care vor cu adevărat să ajute, ajută fără să se uite dacă x, y i-a dat fundiţă sau nu, pentru că e conştient că nu-l ajută cu nimic. Încearcă să te obişnuieşti! Baftă!

8 răspunsuri:
| MaeRi a răspuns:

Uni pentru funda,alti pentru ca le face placere sa le deie sfaturi oamenilor,fiecare cu ceea ce vrea,nu este un concurs sau ceva,dar nu se pot face reguli ca atuncea cand cineva raspunde la o intrebare si fetei/baiatului caruia ia raspuns ii place,ii trebuie o rasplata,iar aceasta rasplata este funda.Iar cei care vor doar funda se observa foarte simplu, zic dou cuvinte, si apoi langa Funda.E foarte simplu sa iti dai seama.

| Vizitiul a răspuns:

Vazui ca ai pus o intrebare in legatura cu obtinerea titlului de expert. Mai poti vorbi de ajutor reciproc, atunci cand tu pui astfel de intrebari? Ai citit macar regulile siteului? Daca le citeai, nu puneai acea intrebare.
GanduriAlbe-Copiii*.

| pinkystyleツ a răspuns:

Pai parerea ta! Funda?laughing) nu glumeam eu tin mult si la funde dar sa ajut si oameni:*

| Biia a răspuns:

S.a schimbat puutintongue, funda e un fel de rasplatalaughingisi are si ea rostul ei, obisnuieste.terolling on the floor
~>Take caree`!~>

| Patricia a răspuns:

Daca nu ar fi fundite nimeni nu ar mai raspundelaughing
Si e un fel de concursthinking
M-am inregistrat pentru ambele motivelaughing Adica nu o sa ma ajute cu nimic in viata ca primesc o funda de la cineva, dar pot ajuta o persoana si respectiva ma rasplatestelaughing

| cuteandfunny a răspuns:

Eu am intrat doar pentru a juta oamenii si a schimba pareri happy

| Adelinesmile a răspuns:

Sunt de acord cu tinewinking Era chiar comic sa se numeasca TPF [ toti pentru funda ] laughing Dar daca fundele ne motiveaza sa raspundem la intrebari si sa ne exprimam opinia. atunci si acestea au un rost. Nu crezi?winking

| wefweiofhewgewiopgjewogwe a răspuns:

Utilizatorii siteului mereu au fost aşa, majoritatea sunt copii care au '' gândirea aia '' cum să spun concurenţa ei cred că este doar un joc, şi pur şi simplu este un fel de '' mândrie '', eşti mai ''apreciat '' dacă ai mai multe fundiţe.