Aici sunt total de acord. ar trebui sa facem o plangere ca au intrebari prostesti aici pe site.
Ma gandesc ca asa cum intrebarile sunt sterse daca au greseli de scriere, sau un limbaj neadecvat, sa fie sterse si daca sunt de genul a ce ai spus tu!
Majoritatea confunda orice alta categorie cu Trivia/Amuzante si stii cum sunt papagalii sora mea m-a vazut ca umblu pe aici asa sa-si faca si ea bineinteles nu ca sa ajute cine stie ce ci ca sa faca ce fac si eu.Ce solutie ar fi? Poti schimba si muntii, dar daca n-ai ajutor NU. Daca majoritatea vrea sa se schimbe de abia atunci se va schimba.Si inca ceva prea sunt luati in ras 9-10 ani aici cred ca pot fi mai mari sau ceva de genu.Pa,pa.
Am pus intrebarea asta ca sa vad sincer daca numai eu sunt de aceasta parere sau mai e si altcineva care e de accord cu mine!
Pai normal pe orice site sunt capete de teava care nu au ce face cu timpul lor, adminii mai sterg din intrebari dar nu se pot uita peste tot, suntem mii de membrii adica mii de intrebari.
Eu cand vad o intrebare prosteasca de genu o raportez simplu, asa poate mai atrag atentia adminilor sa o vada, nu ii putem "curata" pe toti de pe acest site mereu vor fi astfel de persoane pe aici.