anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

voua va plac filmele horror? eu de m-am uitat in viata mea la 4. daca ma uit nu pot sa dorm noaptea, plus ca de la atat sange nu mai am pofta de mancare.care este parerea voastra?

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

M-am uitat la un singur film de groaza in toata viata mea, n-am pus geana pe geana o saptamana si de atunci detest papusile. N-am de gand sa ma mai uit la genul ala de filme never everraised eyebrows

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Depinde la ce filme te uiţi. Sunt unele horror care nu se bazează numai pe sânge şi imagini scârboase ci pur şi simplu povestea e înfricoşătoare sau felul în care joacă actori îţi inspiră frica asta. Caută nişte filme mai ok. Îţi pot da ceva titluri dacă vrei. Cât despre frică, gândeşte-te că-s doar nişte filme şi atât! Baftă!

| VoiceWithin a răspuns:

Si eu la fel, imi plac mult filmele horror si din astea de groaza, imi place filmul,, the grudge 3 devise'' ca pe asta il am si m-am mai uiat la unele super tari cum ar fi,, 28 weeks later " :X:X preferatele mele si toate partile the grudge tongue

| GeorgiaA15 a răspuns:

E doar in imaginatia tabig grin

| Bab a răspuns:

Nu ma uit la asa ceva

| Lacramioara7531 a răspuns:

Mie nu-mi plac.winking

| mb.merqury a răspuns:

Sincer sunt unele din preferatele mele tongue. Am vazut multe filme horror insa niciunul nu m-a facut sa ma sperii.

Întrebări similare