Paai...da, esti fiul ei, si e normal, doar ca totusi, e o chestie personala, daca iti convine sau nu.Mai vorbeste si tu cu ea, si insista mai mult chiar daca zice ca e normal si etc
Si in plus, e vorba de respect aici. Intra peste tine la dus?! Asta nu mi se pare normal
Iti urez succes in caz ca ai o mama dificila .
Nu, nu e deloc normal. Incearca sa vorbesti cu ea si sa ii explici ca ai crescut si ca nu mai vrei sa intre peste tine cand te schimbi. Imi imaginez ca nu te simti deloc bine. Succes!
Wtf la 16 ani?! sa te vada in boxeri e alta treaba dar gol cum naiba si nu te simti stanjenit? Incearca si tu sa ii explici ca ai mai crescut si ca iti e si tie rusine. In boxeri nu are nimica dar in hainele naturii...
Ei da logic. Pentru mame totul este normal . Si la 20 de ani ar fi tot normal . Desi, sa zic ca nu e capat de lume. Desi este intr-un fel stanjenitor, e ca si cum m-ar vedea pe mine tata ). Dar exact, ai putea sa-i spui ca te simti cam stanjenit. Tu daca ai vedea-o pe ea, cred ca te-ar si bate . Daca erai sotul ei era pur si simplu normal, dar asa ar trebui sa inteleaga .
Doamne...dar e groaznic. nu mai poti sa ramai asa fara sa faci nimic ar trebui sa te duci la mama ta si sa ii spun despre ce e vorba si sa vorbesti cu ea dar daca nu intelege...cand te schimb incuie si thu usa
Geo2969686 întreabă: