| bibiloii a întrebat:

Bunahappy vr si eu multe statusuri...nu cont de care, dar sa fie frumoshee hee fundoiilove struck

Răspuns Câştigător
| SheCanSmile a răspuns:

Copilaroasa? Da, pentru ca asa vreau! Matura? Cand vreau! Ignoranta? Cand nu vreau sa vorbesc cu tine! Prietenii mei? Cele mai tari persoane!

Fii atent la persoana iubita pentru ca intr-o zi vei putea pierde un diamant cautand pietricele"

Îngeri într-adevar exista, dar nu tot timpul au aripi, iar noi îi numim PRIETENI!?

Da DELETE la probleme, REFRESH la minte, UNDO la toate greselile si SAVE la toate momentele in care ai fost fericita

Viata mi-a dat o lectie, tot ea m-a întepat. Ea a fost singura târfa care m-a facut sa plâng cu-adevarat!

Iti place sa te certi, zici ca ai avea pentru asta vocatie.Eu te ignor si numar stele pana fac o constelatie.

Majoritatea cred ca daca n-ai faima, n-ai pieteni. Dar ei nu-si dau seama ca faima duce doar la prieteni falsi.

Un prieten adevarat e cel care iti da o portie de speranta atunci cand tu ai consumat-o pe a ta! happy

Zambetele de decor/Venele pline de-alcool/Cam asa arata un om/Gol in interior."

Mi`e dor de clipele când eram un suflet. Dar al meu a disparut si a ramas decât un urlet! happy

Suntem doua suflete ratacite într-un labirint. Înca ne mai putem gasi,mai avem timp.

Un prieten adevarat nu se oboseste niciodata sa îti stea alaturi si sa îti suporte si partea ta cea mai neagra! happy

Spune ce`ai vrea! Ca pe mine ma doare fix in c? r de parera ta;*.

Nu mai visa frumos,realitatea este rece!

Zambetul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum

Zvonurile sunt la fel de false ca si persoanele care le împrastie

Toti avem zile proaste, dar mereu exista persoane care sa ni le faca mai bune!

De fiecare data cand stai langa mine, mi-e frica sa nu auzi cat de tare imi bate inima!; x

Un iubit te poate injunghia in inima, un strain in fata, un prieten pe la spate. Dar prietenii adevarati nu poarta cutite la ei.

Fereste-te de explicatii. Dusmanii oricum nu te vor crede, iar prietenii nu au nevoie de explicatii.

Un prieten vede tristetea din ochii tai, in timp ce ceilalti se lasa pacaliti de zambetul tau.

Poate ca nu sunt acel gen de fata cu tone de iubiti.Dar stiu cu siguranta ca sunt acel gen de fata pentru care Dumnezeu are pregatita dragostea adevarata.

Prietenii adevarati te critica sa nu cumva sa ti-o iei in cap, prietenii falsi te lauda ca sa te faci de rahat.

Nu pune punct cand inima iti cere virgula

Lumea nu mai e ce a fost! Daca nu ai rochii roz si gentute Chanel esti un nimeni. E trist. Populatia creste, dar o data cu ea creste si numarul uscaturilor.

Poate esti tu înger, dar te pocnesc de îti sar penele`!

Ma uit pe geam... dar nu pentru ca îmi e dor de tine, ci pentru ca vreau sa fiu sigura ca ai plecat`

Sunt momente în viata când ti-e atât de dor de cineva, încât îti vine sa-l scoti din visele tale si sa-l îmbratisezi cu adevarat

Tu esti motivul pentru care ma simt mai puternica, dar ramai in continuare slabiciunea mea

Durerea te'a maturizat, te'a pus pe ganduri! Te'a invatat sa citesti printre zambete si randuri.stergi o lacrima dar nu poti sa stergi amintiri"!

Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in numarul de momente care iti taie rasuflarea.

Un prieten îti va sterge lacrimile daca un baiat te respinge. dar cel mai bun prieten va merge la el si îi va zice : "Pentru ca esti gay,nu e asa? "

Prietenia trebuie capsata cu capsatorul, NU prinsa cu o agrafa de birou

Sarutul e ca înghetata:fara limba nu are gust!

Oamenii vad doar ce faci. Dumnezeu vede DE CE o faci!

Lumea vede, aude si vorbeste. Dar din pacate vede rau, aude prost si vorbeste cam mult.

Draga viata, când am intrebat '' Poate fi mai rau de-atât? '' era o intrebare retorica!laughing)

Aveam limite, va jur. Vorbind de alcool, acum dintre pahar si suflet, habar n-am care e gol

Totul e riscant, ca o ruleta ruseasca, jucata cu sase gloante

Realitatea este o platforma de care ne lovim de multe ori.

Mai bine pacatosi decât îngeri falsi

Fetele se machiaza,se dau cu creme,parfumuri, isi aseaza parul in cel mai mic detaliu... Baietii se uita la ele si zic:" Misto cur, misto craci!

Unele relatii sunt ca Tom & Jerry. Ei se cicalesc, se trântesc, se irita unul pe celalalt. dar nu pot sa traieasca unul fara celalalt?«

Prietenia dubleaza bucuriile si injumatateste necazurile

În lumea noastra, totul se schimba, dar un singur lucru ramane cert:vei ramane mereu prietenul meu, dincolo de cuvinte, dincolo de timp si dincolo de distanta.

daca o sa traiesti 100 de ani as vrea sa traiesc 100 de ani minus o zii astfel nu voi trai nici o zi fara tine

Persoanele care vor sã rãmânã în viata ta vor gãsii mereu o cale

-Sper ca ti'am fost de ajutor!:*-

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| SheCanSmile a răspuns:

Multumesc de funda:*

| bibiloii explică (pentru SheCanSmile):

Npc:** statusuri mai ai?hee hee:**

| SheCanSmile a răspuns:

Mai amhappy daca vrei contacteaza'ma pe e-mail'u:melindalaura44@yahoo.com pentru ca nu prea intru pe TPUhappy