| Puka_4498 a întrebat:

Vr si eu status sau replici pentru baieti... Dinalea asa mai dureroase, si de dragoste, si de cocalari, si de prosti daca ma intelegeti ce vr sa zic:X! Funda:X pentru cele mai frumoase:Xsi bunelaughing

Răspuns Câştigător
| Brunetica a răspuns:

E doar un film real ce va ajunge la final; x

Viata mea e in alb si negru pentru ca nu-mi permit culori in timp ce altii in filmul vietii lor isi cumpara actori

Stau astept sa sune dar nu suna de atata timp!

te-am innebunit:O hy zi zau:XDaca vrei sa fiu numai a ta Nu te grabi nu dispera. Vrei prea mult din prima zi.Nu ma cunosti si nici nu ti-as dori!

LuNi:am un brunet tare:MaRTi:un blond in programare MiErCuRi:sunt cu un bogat:JoI:intalnesc un alt baiat:ViNeRi:ma vad cu unu frumos:SaMbAtA:cu unu bengosDuMiNiK ma odihnesk ca d LuNi ii inlocuiesc""

Ai suflet de vagabOnd `si`ti plac aventurile. Dar oricat ai incerca, nu poti sa`mi uiti numeleee `

Nu sunt fata pe care poti sa o prostestisunt aia pe care trebuie so iubesti, aia pe care trebuie so respecti si tot aia care te va face sa regreti

Pretuieste`o n`o lasaaa ca e fata bunaa si mereu stie ce vrea tine`o langa tine ca multi se uita dp ea stii ca oricum ar fii.va ramane mereu a TA!

E un fel de Vagabont care candd vrea poate sa fka ce`si doresTe cu inima mea poate sa ma impace, sj sa`mi fka pe plac; x inSa poate sa ma minta sj sa`si fka de cap x("

9 din 10 pers0ane m` urasc, pentru ca nu` m` cunosc, m`auu` vazut p` undva, eram cu tipuu` ala, stii` tuu`. Atunci cand ajung s` ma cun0asca incep s` ma iubeasca "

"Astazi Fetee`Minore In Dragoste`h I`s` Majore :-x Toate Fetele Majore `Jau Clasa De` L` Minore` "
Nu putem rupe o pagina din viata noastraDar putem arde toata cartea!

Uneorii` simtth` ca vreauu`dar nu pothh`Alteorii simt ca pothh`dar nu vreauu!`.[Ascunde`te dupa un zambeth`falss`dar dulcee`>

Nici0data nu e prea tarziu`! toate trebuie` sa le`ncerci, incearca`le pe viu! cand t0ti prefacutii se prefac ca` stiu. ridica doar degetu` mijlociu`

happy

0 răspunsuri: