O selectie din cele mai frumoase statusuri, putine si binenteles scrise corect gramatical, aici: http://www.bree.ro/statusuri.php
Zambetul meu e fals, dar toata lumea il crede. O fac pentru fraierul cel pierde
Cred ca ar fi mai bine sa scrii ceva relevant si nu niste clisee cretine luate de pe internet...Ce zici?
Buna!
Sper sa iti placa :
Un autograf` mai Tarziu` Acum o sa-ti arat Ce faTa | REA | poT Sa fiu` Cu fite Si` Cu aere` O Sa fii pe Spate | FRAIERE` |` •
Iubeste`o nu`mi pasaa... Pastreaz-o` de tot`, iar pe minee cand ma privestii` sa te lingii pe bot
Stiu am un talent nativ, sa folosesc un zambet fin pe post de sedativ
Sunt o fata cu tupeu si fac numai ce vreau eu:X
Adu-ti aminte ce greu iti este sa te schimbi pe tine insuti si vei intelege atunci cate sanse ai cand incerci sa-i schimbi...
Oriunde, Oricum Ti`o dau in bot! Doar pentru simplu` fapt ca POT!"Stie ca ai face orice sa o ai, Dar ea iti zambeste frumos Si iti zice: Tay`Tay!"
Crezi Ca Ma Faci Geloasa? Nu Fraieree! Nu Ma Intereseaza Oricum Te Doare Inima Cand Te Uiti La Poza Mea Asa Ca Ai Grija De Nasoala Ta! Te PuPa amica TA! •
~ [] poti sa tipi ca nu te aud poti s plangi ca nu te vad poti sa pleci ca nu t caut poti sa faci c vrei ca nu`mi mai pasa [] ~"
"Ai avut`o de mult Dar acum n`o mai ai Ai incercat s`o inlocuiesti Dar nu puteai Caci o iubeai :X"
M'ai uita-te odata la mine Chiar crezi ca 2 vorbe ma pot aduce langa tine? Am de unde alege Tu nu esti unicat Pot gasi baietii kA tine la fiecare colt!
Gandeste-te la mine ca la ceva ce ai avut, Ceva ce insa n-ai pierdut; dar a trecut, Pentru ca inapoi nu mai vin. Nu merge!
In continuare crezi ca totu` iti apartine [ ] Poti sa ai orice dar nu si pe mine [ ] –":->:-p
"Iti va fi dor poate'ntr'o zi...cand, auzindu'mi glasul, vei sti ca nu am sa revin...==> destinul meu e altul!
De dragoste si/sau amuzante:eu nu trebuie sa-mi caut jumatatea...m-am nascut intreaga sau el pe mine ma iubeste si de voi se foloseste degeaba il vei avea ca trecut prin mana mea... unii ma intreaba razand ce vad la el iar eu cu acelasi zambet pe fata"ceea ce nu sunteti voi in stare sa vedeti" sau propun un toast pentru fraierii care m-au avut si inca unul pentru cei care ma vor avea; realitatea bate platourile de filmare.viata e frumoasa si fara efeste speciale; toti avem o pereche de aripi dar numai cine viseaza invata a zbura; totul trece, asa se spune dar nimic nu trece fara sa lase urme stiam mai multe dar nu te-ai prea specificat despre ce vreisper sa-ti fie de ajutor
DianaDidi95 întreabă: