| Polini70 a întrebat:

Buna vrea sa ma bata unu face kickbox sau box nu stiu exact de mlt tmp daca l-as lasa sa ma bata si dupa aia as da la politie? ce sar rezolvalaughing? mersi

Răspuns Câştigător
| AndddRu a răspuns:

Nu e bine cum gândeştihee hee.
Că, după ce îl reclami. ăla te bate de te'rupe. ca să se răzbune!
Încearcă să vb.cu el. poate te lasă în pace, că totuşi. poate are ' puţină minte! puppy dog eyes.
Sper, că te-a, ajutat cât-de-cât.
:*
Succes puppy dog eyes.

| Polini70 explică (pentru AndddRu):

Multumesc mlt chiar ai fost de ajutor:*:*

| AndddRu a răspuns (pentru Polini70):

Cu plăcere puppy dog eyes.

| Polini70 explică (pentru AndddRu):

Ma bate ma bate se intoarce roata...laughing poate chiar nu o sa se ajunga pana acolo.da na am intrebat sa fiu sigurlaughing

17 răspunsuri:
| zăGhost a răspuns:

Asa, ca fapt divers, desi cred ca ti-ai rezolvat problema... cineva care face un sport de performanta [ma refer la box, taekwondo, etc] nu are voie sa inceapa primul o bataie, ca daca afla cei din clubul de care apartine e de rau.
Deci, nu fi idot si nu il lovi tu primul.

| Polini70 explică (pentru zăGhost):

Multumesc pentru sfaturi!big grin Ciar e de folos!big grin

| crissyyo a răspuns:

Din ce cauza vrea sa te bata? incerca sa lamuresti situatia... vorbeste cat de cat frumos cu el si poate mai taie din tupeul lui oh go on, cred ca treaba cu politia nu e tocmai cea mai buna idee ca in multe cazuri politia nu rezolva prea multe, plateste o amenda si e free waiting tipic, mai bine clarificati treaba! asa nu-ti iei nici bataie, sper :* Bafta:*

| Polini70 explică (pentru crissyyo):

Pai na daca ee sa fie nu sunt eu papa laptelaughing fac de 2 ani jumate ani sala. sunt ceva am 1.80 da na sigur o sa im arete el cum sta treaba ca el face si box/kickboxlaughing. numa ca iubita nu ma lasa sa ma bag in asa ceva. de aia am zis aasa.

| crissyyo a răspuns (pentru Polini70):

Nici eu nu-l las pe-al meu sa se bataphbbbbt si daca faci sala si esti destul de inalt ce-ti pasa?thinking oh go on da tot nu te amesteca in cazuri din astea puppy dog eyes se gasesc ei alcoolici, drogati, fumatori care sa se bata. oh go onsad

Pai sigur el se stie bate mai bine. da nu mie mi-e frica! am avut si cu baieti de 20 de ani. si nu am primit-o pe cooasalaughing)!

N-ai de ce te teme... oh go on da mai bine ii calea pasnicabatting eyelashes asa, cresti si in ochii iubitei tale aratandu-i ca faci cum spune ea si nu te amesteci in certuri si batai!hee hee :*

:X ahh ce bine ne intalegem.big grin:X

Stai... tu cu iubita ta sau noi 2? laughing happybig grin

Stai... tu cu iubita ta sau noi 2? laughinghappybig grin

Si cu ia si cu tinerolling on the floor da cu tine in alt fell.

blushing eii... asa e felul meu :*

| Stahlhelm a răspuns:

Eu zic sa iti pui ambele maini pe cap si sa spui si tu 2-3 rugaciuni in timp ce da in tine (nu de alta, dar sa mai treaca timpu)

| GanggstaRapp a răspuns:

Frate,care e faza ca face box sau kickbox, daca stii unde sa lovesti l-ai culcat, deci fii aten:
1.te duci la el
2.o sa v-a injurati si va impingeti.
3.(intotdeauna sa dai tu primul)i-ai dat una in barba si cade pe jos(stai calm doar o sa ameteasca putin)si dupa poti sai dai pana il bagi in spital.
4.o sa tina de frica toata viatawinking
sper ca te-am ajutat.