| Yoana_6123 a întrebat:

Buna vrea sh ew niste status de fite dar noi...plz dau fundita:*

4 răspunsuri:
| Nymphetamine a răspuns:

Mare chestie sa cauti pe Google -> "statusuri de pitipoance". Te doare mana? straight face

| Cerasela001 a răspuns:

Buna :*

Sunt fitoasaabatting eyelashes. Nu-ti comvine >:p. ZI lu mata nu-mi zi mie big hug

Ochii marihee hee gurita mica :* Trasaturi de papusikaaa love struck big hug

Am tupeu Mam nascut in ciuda TA Stiu ca nu ma Poty Suporta. Merg incet inspir TAL3NT. si STRIG TAREE! in gura MAre. copia nu are valoare!

Fitzelove struck Gestruri, si tupeuuu >big grin:d< o printesaaa ashaa ca mine love struck

Hai ßye`ßye.Ramai ca bine.Vezi ca intreaba c*****e de tine [oh go on]

Greu, Si Stii Ca Am Dreptate.Am Tinut Capul Sus Si Am Mers Mai Departe...Nu Ma Intereseaza Ce Crezi Despre Mine, Inainte Sa Spui Ceva... Uita`te La Tine big hug

Du-te`nn cet.; p. si ViinOoo tare big hug PeenTru YoaNaa nai valoaree big hug :*:*

Suntt o divaaa love struck de pus`hh in RamAaa nu ca oricee` panaramaa` oh go on.

Mersul ei de scena… Te baga in dilema… Vorbeste ca O profesoara… cu un cuvant te baga`n Boala… pozeaza pozitii proprii… iar voi TARFELOR da-ti Copy!big hug

Cinee` se culcaaa fitoasasmug, se trezeste si mai fitoasa…love struck

Nu`tii plakk fitSeleee melee` love struck da ptt mine fakii` oriceesmuglove struck

Zicetii de mine`. ca`s fitoasaaa.batting eyelashes. cam mofturii`. paiii nu va comparatsii` voi cu mee. love struck o papusik ca minee love struck cu zdrentee ca voi rolling on the floor. e greuuu d egalatth` love struck

Fitsee fite si tupeuu Astaa ee` talentuu meu love struck

Sper ca ti-au placutt` love struck

Fundita?:X te rog eu puppy dog eyespuppy dog eyes

| GivesYouHell a răspuns:

Fitele strica. eu zic sa fii original, nu sa cauti statusuri pe net.

| Yagammi a răspuns:

Uite unu.

Sunt o cocalara proasta care nu stie sa scrie romaneste
si ma ***** pe caramele