| Dayanna1998 a întrebat:

Vreau ca un baiat sa fie al meu.Stiu ca ma place, dar are prietena. S-a combinat cu ea doar sa imi faca mie in ciuda..la ea nu cred ca tine mai mult decat la o prietena.Cum credeti ca as reusi sa il fac din nou fie al meu?

6 răspunsuri:
| Mann02 a răspuns:

Daca ai un caracter cat de cat slabut in fata valului iubirii risti sa iti para extrem de rau ca te-ai bagat in asta, poate o sa intrii in o depresie mare daca dai gres si se duce si prietenia cata o aveti si atunci nu o sa ti se merite ca ai facut treaba asta...
Cel mai bun sfat care ti-l pot da e sa nu ii dai atentie, daca vrea sa iti faca in ciuda si nu poate, o sa renunte si o sa fie el cel care fuge dupa tine daca manevrezi putin situatia... totusi ai grija, eu am patit-o recent...

| mat31new a răspuns:

Te vad peste o saptamana cum vi pe TPU si zici ca alta fata ti l-a furat cum l-ai furat si tu de la alta.

| mnbvcx a răspuns:

Parerea mea este ca poti incerca si e posibil sa reusesti, dar nu as fi atit de sigura pe el dupa acest lucru.Vezi el s-a combinat cu alta fata ca sa iti provoace tie durere si eu in locul tau nu as avea incredere in el si da ca a facut-o o data o va face si a doua oara, crede-ma.

| blackwidow10 a răspuns:

Indiferenta ar fi primul steag al triumfarii tale! Fiind indiferent cu el, il poti atrage mai mult decat crezi. Si sincer, este desteapta si poti. Dar cum? Incearca sa iesi mult in evidenta( gen fi sexy, pari cool), indiferenta totodata fata de el, ai sa vezi cum o sa se bage SINGUR in seama cu tine! Daca vrei sa vorbim despre asta lasa-mi un mesaj cu id tau! Bafta!

| missingme a răspuns:

Eu zic sa nu l bagi inseama cateva zile sau chiar mai multe. daca il tratezi cu indiferenta ii va pasa foarte mult de tine daca te place daca nu nu i va pasa ca nu l bagi tu in seama. daca a face cv ai parea enervanta stresanta si stiu din propie experienta ca baietii urasc fetele stresante...

| Dayanna1998 explică:

Eh...am rezolvat-olaughing)nu ma mai intereseaza respectivul...multumesc oricum pentru pareri