| cry99 a întrebat:

Buna,vreau cat mai multe sfaturi,sincer chiar nu stiu ce sa mai fac! M-am saturat! Plac doi baieti,unul este de la mine din clasa,iar celalalt este mai mic cu doi ani dar este un super baiat,e perfect din toate punctele de vedere! cu acela de la mine din clasa am fost de mai multe ori dar de fiecare data ne-am despartit din cauza unei persoane care nu stia sa numere,iar de fiecare data se termina cu chestia: " Scuze dar nu mai putem fi impreuna,stii mie imi mai place de alta fata si imi este gandul mai mult la ea! " eu binenteles ca de fiecare data ii spuneam ca este in regula suntem prieteni,dar eu sufeream de numai puteam,cand m-a intrebat cea mai buna prietena ce s-a intamplat si i-am spus ca ne-am despartit am izbucnit in plans,chiar nu ma puteam abtine! dar ma opream imediat sa nu ma vada el fiindca eu ii spusesem ca nu sufar dupa el. Doar ca el a stiut in toata relatia ca eu sunt innebunita si dupa un alt baiat,dar si eu stiam ca mai place doua fete din sc doar ca la putin timp dupa ce ne-am despartit am auzit ca ii place de o prietena de-a mea,am fost si sunt uimita,fiindca toti baietii din sc si din afara scolii sunt innebuniti dupa ea! Si nu inteleg ce are ea si eu nu am,eu macar nu sunt obeza ca ea,am o greutate normala pentru varsta si inaltimea mea! credeti ca exista ceva ca sa ii pot face sa ma placa?
P.S. acela care este cu doi ani mai mic decat mine zilele astea se uita la mine,imi zambea si se uita in ochii mei, dar sincer nu stiu la cine se uita la mine sau la prietena mea care in majoritatea momentelor era cu mine, cu mici exceptii era in alta parte! Va rog sfaturi!

1 răspuns:
| Ramona_Dyana_1998 a răspuns:

Sincer din punctul meu de veder baiatul acela de la tine din clasa nu te merita pentru ca te-a facut sa sufer eu una daca as fi in locul tau eu as opta pentru baiatul acela mai mic la varsta nu conteaza ca e mai mic ca tine conteaza sa te placa asa cum esti si sa te inteleaga si apropo nu exista niminca in legatura cu facutul baietilor sa te placa fi tu insuti ca asta conteaza cu toate ca nu observa ei acum cat de speciala esti in felul tau vor observa ei candva! sper sa te ajute sfatul meu!