| คиค a întrebat:

Vreau cu ardoare sa comand o carte pe net. Am gasit-o pe site-ul celor de la editura Litera. Problema mea este urmatoarea: Nu am mai comandat niciodata ceva pe internet si imi este putin teama sa-mi las date personale precum adresa, CNP, etc.

Voi ati mai comandat?

Este ok?

Răspuns Câştigător
neluL
| neluL a răspuns:

Pai daca nu iti lasi adresa unde vrei sa primesti cartea? Editura litera iti aduce cartea chiar acasa! Si CNP-ul il scrii pentru a valida o comanda->adica nu ai cinci ani si dai comanda de carti in valoare de X milioane si cand vine curierul la usa tu nu dai drumul! Orice site/magazin online iti cere toate datele pentru validarea unei comenzi.Tu cumperi doar o carte dar sunt magazine online care vand aparatura electronica in valoare de zeci, sute de milioane,->si iti aduce comanda acasa fara sa pretinda vreun ban inainte. Tu iti dai doar datele tale (care nu intereseaza pe nimeni)in schimb magazinul online iti aduce cartea la usa pe banii lor avand riscul ca tu sa nu le dai drumul ->deci cheltuie niste bani pentru tine (ceea ce tu nu ai face pentru un necunoscut). Asa functioneaza toate magazinele online! Te intreb si eu acum : daca trebuia sa platesti cu cardul ce mai faceai? Fac cumparaturi online saptamanal si nu am avut nici o problema. bafta!

2 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

Ai voie sa comanzi cu CNP-ul tau!

| คиค explică:

@NeluL. Merci! As mai avea o intrebare: Dac am 15 ani am voie sa comand cu CNP-ul meu, sau trebuie il folosesc pe al parintilor?