Singura vina pe care ai avut-o a fost ca te-ai lasat manipulata de un escros sentimental, care te-a tinut cu forta langa el.
Traieste-ti viata si invata sa nu mai accepti "hamurile" si manipularea, impuse de unii si altii. Rupe relatia de la inceput sau spune-le verde in fata, ca nu-i normal acel lucru.
Vina ta că n-ai renunțat mai repede și ai dat cu picioru unor oameni poate cum trebuie. Dar asta e, înțeleg sentimentu de a lupta pentru relație și a vrea să fie bine. Bine că ai ieșit în final. Lasă regretele și trăiește în prezent.
Salut.
Faptul e consumat, deci nu ar trebui să te mai preocupe acest subiect. Înțeleg motivul pentru care ai contemplat, deoarece este firea umană să privească retrospectiv la anumite greșeli care ar fi putut fi îndreptate. Părerea mea este că orice lecție are o învățătură, iar învățătura din lecția asta o poți înțelege doar tu. Ar trebui să stabilești niște standarde/criterii, care, odată îndeplinite, îți pot permite să îți asumi o eventuală relație. Faptul că ai fost manipulată emoțional mi se pare pe cât de scârbos, pe atât de ridicol. De multe ori suntem prea oameni cu anumite persoane, iar acest lucru ne costă. Nu cunosc situația îndeajuns de mult încât să continui, însă faptul că ai întâlnit și altfel de persoane care să îți satisfacă cerințele mi se pare un final fericit al poveștii tale, care ar trebui să îți dea mai mult de gândit și să te scape de orice "scărpinătură".
Sănătate!