Am o prietena care a fost pusa in situatia ca si a ta, dar pretenul ei a spus ca nu ii nici o problema daca nu are banii fiindca pune de la el, adica o facut tot posibilul ca sa mearga si ea. Nu prea mi se pare corect cum a procedat dar nici nu putea sa nu mearga la ziua lui. Eventual vorbeste cu el si spune-i. Trebuie sa inteleaga
Nu stiu in ce lume traiti voi
eu daca am fost invitat si am avut o relatie de durata am luat cu mine peste tot fata respectiva
indiferent daca eram invitat doar eu...
niciodata nu am avut bani sa arunc pe geam dar in cazul unei relatii am putut sa fac "sacrificii"
corect este ca un baiat sa duca cadou sa cumpere la fata un suc sa plateasca un film etc...
Ceau. relatia voastra este,, oficiala,,?
Ma tem ca nu. In mod normal, prietenul tau ar fi fost asteptat cu prietena, nu singur.
Iar cadoul, era ok sa-l fi luat impreuna. De 2 lei bomboane, pentru ca nu va permiteti acum, si se intampla. Dar in comun.
Cred ca prietenul tau a gresit tare, pentru ca el te-a dat deoparte : s-a dus la acea petrecere ca singurel.
Dar este doar parerea mea. Poate gresesc.
Ai grija la ce mai face. Te tzuc.
Da. Situatia a fost una dificila si pentru el. Ar fi vrut sa mergi, dar in acelasi timp iti cunostea situatia. E clar ca ar fi vrut sa mergi tinand cont ca ti-a propus asta. Totusi, nu ar fi putut sa nu mearga nici el, in fond, e prietenul lui. A procedat corect!