| Nextone a întrebat:

Vreau neaparat o parere de la voi.Nu am mai iesit in oras de multa vreme pentru ca am fost ocupata cu sesiunea, azi am scapat. Iubitul meu mi-a zis ca deseara mergem la ziua unui prieten comun(mai mult prietenul lui), acel prieten nu a zis sa merg si eu sau alte cele.Asa ca eu i-am zis iubitului meu ca imi e rusine sa merg neinvitata sau macar sa ii fii spus lui sa vina cu mine daca vrea.Desi si prietena mea s-a dus cu prietenul.Plus de asta el imi stie situatia financiara proasta si i-am explicat ca nu imi permit sa dau niste bani mai ales daca nu sunt asa de apropiata de prietenul lui.El a zis ca intelege si ca el merge indiferent daca vin eu sau nu.Eu mi-as fi dorit sa merg ca toti prietenii mei...sad ma simt tare prost si data la o parte din cauza situatiei mele financiare....si neinteleasa.Credeti ca iubitul meu a procedat bine?

Răspuns Câştigător
| Patricia07 a răspuns:

Am o prietena care a fost pusa in situatia ca si a ta, dar pretenul ei a spus ca nu ii nici o problema daca nu are banii fiindca pune de la el, adica o facut tot posibilul ca sa mearga si ea. Nu prea mi se pare corect cum a procedat dar nici nu putea sa nu mearga la ziua lui. Eventual vorbeste cu el si spune-i. Trebuie sa inteleaga

4 răspunsuri:
| Q69 a răspuns:

Nu stiu in ce lume traiti voi
eu daca am fost invitat si am avut o relatie de durata am luat cu mine peste tot fata respectiva
indiferent daca eram invitat doar eu...
niciodata nu am avut bani sa arunc pe geam dar in cazul unei relatii am putut sa fac "sacrificii"
corect este ca un baiat sa duca cadou sa cumpere la fata un suc sa plateasca un film etc...

| Stelutza1990 a răspuns:

Ceau. relatia voastra este,, oficiala,,?
Ma tem ca nu. In mod normal, prietenul tau ar fi fost asteptat cu prietena, nu singur.
Iar cadoul, era ok sa-l fi luat impreuna. De 2 lei bomboane, pentru ca nu va permiteti acum, si se intampla. Dar in comun.
Cred ca prietenul tau a gresit tare, pentru ca el te-a dat deoparte : s-a dus la acea petrecere ca singurel.
Dar este doar parerea mea. Poate gresesc.
Ai grija la ce mai face. Te tzuc.

| Onyana a răspuns:

Da. Situatia a fost una dificila si pentru el. Ar fi vrut sa mergi, dar in acelasi timp iti cunostea situatia. E clar ca ar fi vrut sa mergi tinand cont ca ti-a propus asta. Totusi, nu ar fi putut sa nu mearga nici el, in fond, e prietenul lui. A procedat corect!