| AdYtZu_5667 a întrebat:

Bunacrying vreau neaparat s aslabesc am 13 ani 1.60 m si 77 kg si nu mai suport nu mananc mult fac si sport foarte mult si ma ingras continu m-am gandit sa iau nite pastile de slabit cu toate ca stiu ce contin adica morfina! dar credeti-ma sunt disperat!crying( ajutor dau funda mersi

Răspuns Câştigător
| regina a răspuns:

Daca ei pastile exista posibilitatea ca dupa ce le intrerupi sa te ingrasi si mai mult{efectul yoyo} in plus esti si cam micutahappy
Poate ar fi timpul sa te duci la doctor sa faci niste analize poate ai glanda sau altcevasad si acolo vei afla si ce produse poti sa mananci ca sa te ajute
Ai grija ce faci si de tine
puphappy

2 răspunsuri:
| Siminik a răspuns:

Mai, si eu ma fost in situatia ta... Insa am renuntat total la dulciuri, prajeli, paste fainoase. Beau ceai verde antiadipos chinezesc. E in jur de 8 lei. E foarte bun si isi face efectul. Eu in 6 saptamani am slabit aproape 10 kg, dar fac si f mult sport. Nu lua pastile ca nu iti vor face nici un bine! Ai grija de sanatatea ta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar trebui sa te duci la un medic.nu toate pastilele contin morfina eu am luat pastile TOMATO sunt foarte bune dar sunt recomandate celor peste 18 ani si sunt bune si pentru baieti