O simpla comparatie intre prietenii adevarati si prietenii falsi
Prietenii adevarati te critica sa nu cumva sa ti-o iei in cap, prietenii falsi te lauda ca sa te faci de rahat…
Prietenii adevarati sunt langa tine la bine si la greu, nu te lasa cand ai probleme, prietenii falsi sunt cu tine la bine, la greu dispar cand ai probleme, se fac ca nu te cunosc.
Prietenul adevarat iti spune nu mai bea, prietenul fals iti da sa bei pana cazi in cap…
Prietenul adevarat nu profita de tine, prietenul fals si-ar da in cap ca sa ii dai si lui ceva…
Prietenii adevarati mi-au spus pe fata ce au avut de zis, prietenii falsi pe la spate m-au barfit.
Prietenii falsi sunt exact ca buruienile, ii intalnesti la tot pasul! sper ca te-am convins sa-mi dai fundita:*:*. te pup!
O prietenie incepe cu un zmbet, traieste printr-o lacrima si se termina cu un sarut... Prietenia îndoieşte bucuriile şi înjumătăţeşte necazurile. a€" Francis Bacon
Prietenia înseamnă un suflet în două trupuri. a€" Aristotel
Ţine-ţi prietenii aproape, iar duşmanii a€" şi mai aproape. a€" Sun Tzu
Vor există mereu oameni care te vor răni, aşa că trebuie să-ţi păstrezi încrederea şi doar să ai mai multă grijă în cine ai încredere şi a două oară. a€" Gabriel Garcia Marquez
Un prieten adevărat te prinde de mână şi îţi atinge inimă. a€" Gabriel Garcia Marquez
Fereşte-te deopotrivă de prietenia duşmanului şi de duşmănia prietenului. a€" Nicolae Iorga
Un prieten seamănă cu o haină. Trebuie să-l părăseşti înainte de a se fi uzat. Dacă nu, te părăseşte el. a€" Jules Renard
Nu-ţi ofensă prietenul, împrumutându-i merite dăruite de noi. a€" Rabindranath Tagore
Un bun şi sigur prieten e conştiinţa ta: n-o ucide, ci laş-o să moară odată cu ţine. a€" Nicolae Iorga
IooAnaa întreabă:
anytimeanywhere întreabă:
Ppitzzi întreabă:
pisikmik întreabă: