Whatever!
Oh' ***!
WTF?!
OMFG!
Pace fraierilor!
Dada. și eu te iubesc!
Ești prost/proastă, da` prost/proastă de puți!
Măta!
Dă-ți foc!
Die, ***! .
Niciodată nu vei ştii cine sunt, ce gândesc, ce visez, ce cred, ce iubesc sau ce urăsc.
Serios? / : )
Zambec.Traiesc.Cant.Dansez.Si...poate iubesc.
Only You:X
Just a Dream
Life Goes On.
Esti departe. . ne leaga doar cuvantul " poate "... Eu sunt aici! Tu unde? Parca totul ne desparte !
Ma intreb si azi cum am putut sa am incredere in tine , in cuvintele alea ce pareau al naibii de sincere .
Ai o multime de motive dar de fapt n`ai nimic .
Stii prea bine ca nu ai varsat in viata ta o lacrima adevarata pentru persoana mea !
Secretu` e sa risti . sa te simti bine si sa castigi !
Trebuie sa`mi pese mai mult de mine. Cateodata sa faci rau, aduce bine!
Iert, dar nu uit!
Nimic nu e departe cand. iubesti :*!
Hey señorita, como puedes ser tan linda?
Fac ce trebuie sa fac sa`mi fie bine, numai eu stiu , o sa fiu exact asa cum o sa fiu. Viata mi`o traiesc dupa regulile mele, nu am timp de sfaturi sau de alte vorbe rele!
Ai crezut ca faci ce vrei... Dar ai scazut in ochii mei. daca te purtai discret . Te consideram destept !
Nu mai iert minciuni, nu mai cred in cuvinte si privesc doar inainte .
Nu prefera frumusetea care este in zadar, ci prefera caracterul care este atat de rar !
Si când crezi ca nimic nu`si mai are rostul, apare cineva si schimba totul !
Eu credeam ca lumea`i rea si` intunecata :-s! Dar tu iubire ai facut-o colorata >; d!
Insa unele`ntamplari te marcheaza pe viata . Unii nu vor sa le-accepte. Altii pe seama lor invata !
Daca tii la cineva, Nu`l minti. nu-l injura. Nu`l uita. Nu`l ignora. . Da`i afectiunea ta!
Nu pune intrebari la care nu vrei sa le afli raspunsul!;; )
Doamne imi fac cruce. Cand vad o proasta cat de bine o duce !
Valoarea unui prieten nu o cunosti decat atunci cand il pierzi !
Cum sa nu fiu rea cand de la cei dragi auzeam in loc de sfaturi " E treaba ta ce faci "!
Sunt extrem de simpla si extrem de clara ! Dar pot fi si extrem de calma si extrem de vulgara :p!
Desi toti suntem de acord cu frumusetea interioara, ne topim dupa ambalaje!
si-ar fi mai simplu si mult mai usor sa nu`ti mai pese uneori!;*
Am un zambet fals pe care toata lumea`l crede. Doar ca sa-i arat prostului ce pierde`!
Cand te`au doborat niste cuvinte, nu te lasa, mergi inainte!
Sunt multe intrebari la care n`am gasit raspuns, si multe vise la care inca n`am ajuns =p~!
Unele sunt creatiile mele !
Credea`i ca sunt fata pe care o poti distruge... Dar uite acum zambeste si e dulke
Daca te vei intreba vreodata de ce traiesti. un tainic gand iti va raspunde Sa lupti, Sa speri si Sa iubesti.
Geo2969686 întreabă: