Magazinul meu de vise nu mai vinde nimanui
Te prefaci ca totul este bine, ascunzându-te dupa un tablou gen autoportret zâmbitor.
Ai vrea acum sa ai pe cineva lânga tine, dar decât persoane reci, mai bine nimeni.
Sunt fractiuni de secunda cand simt ca te dispretuiesc, ce trist ca in rest sunt proasta si te iubesc.Si te tot cert dar`ncep sa obosesc.deci plec caci nu`mi dai de ales
Nu mai am în viata de pierdut.Am pierdut tot ce iubeam mai mult
Te opresti la colt de drum si-ti aduni lacrimile-n pumn!
Il vad, dar nu ii mai zambesc, ca l-am pierdut desi inca`l iubesc
Dar stiu ca undeva in inima ta, iti pare rau!
N-am nevoie de oameni care ma fura-n viata!
. Realizezi ce mult lipseste acel cineva Care zi de zi zambea, te iubea dar nu spunea, nu!
Si pana la urma toti apeleaza la tine doar cand au nevoie de ajutor!
Si e constient ca nu imi face bine, dar orgoliul lui e mai presus de iubire!
Ma enervez cand vad ca timpu' trece si ca a trecut o luna, doua, trei, zece.
Incearca sa zambesti fato,urmeaza'mi sfatul! E cazul sa fi fericita,toate trec,o sa vina altu`!
Cate promisiuni nu mi.a facut?! Peste cate minciuni am trecut? Si de cate ori imi ziceam „De maine am sa.l uit!".
Eu am renuntat la tot pentru tine! Ai renuntat si tu la tot,dar si la mine.
Ma pierd in vise, pasiune si sperante, si fac tot ce-mi trece prin cap, in afara de gloante.
Chiar daca nu te am, mi-e frica sa te pierd!
Tu spui "lasa,va trece tot", dar se întâmpla iarasi. Atâtea faze de **** din partea falsilor tovarasi
Nu stiu ce respecti tu, eu respect alt nivel.Nu oameni ce în momente grele îsi dau "Refresh" la caracter.
Poate într`o zi ma vei cauta Si vei spune tuturor „lipseste ea"!
Daca n.am regretat asta nu inseamna ca nu mi.a pasat!
Ai grija de tine si ia'ti pe cineva Care sa te ïubeasca cum am facut-o eu candva!
Au fost zile si nopti, au fost tigari si sticle,Au fost poze si lacrimi si diverse tentative!
Ziceai ca ma iubesti,ca nu poti sa traiesti Fara sa ma privesti, fara sa te fac sa zambesti Dar totul e ok, am inteles ce vrei!
Toti spun nu renunta, nu mai plange, va fi binee! Dar eu stiu mai bine: nu.i pasa de minee!
Deja mi-e dor sa mai vorbesc cu tine,in ultimul timp nu ma mai asculti si dai vina pe mine
Ce s-a intamplat? Ce n-a mers bine? Intrebari ce inima mi le pune!
Ce o data ma incalzea acum ma lasa rece!
Nu mai bag mana in foc pentru nimeni ca ma ard, Am vazut cat de multi ma uita dupa ce cad!
Gandeste.te bine tu ai tot eu nici macar pe tine!
nevitabil, clipa m-a ajuns. Pentru o secundă, toţi ochii s-au oprit din plâns!
Vorbeam ore întregi la telefon, ce ciudat sună. Nu adormeam de nu-mi spunea noapte bună
Miros iarba şi o las să-mi fredoneze delirul, norii aleargă că mă contopesc şi le pierd şirul!
Zâmbeşte frate şi ia-o în braţe, arată-i c-o iubeşti şi dă-i speranţe
După un fum simte şi el senzația, că noi preferăm tentația, oricare ar fi destinația
Şi ştii că niciodată n-o să mai fie cum a fost. Şi multe lucruri acum nu mai au rost
Uite, vezi? Esti proasta fata! Daca tu nu.l suni, el nu te cauta!
Poate mi-am dorit o vorbă bună și poate nu a fost nimeni acolo,sa mi-o spună!
Parca am fi tot timpul intr-un razboi!
Eu renunt la tot pentru tine! Tu renunti la ce… la mine?
Tu pentru mine ai fost tot, eu pentru tine prea putin!
As vrea sa numi porti pica. Oricine cade se mai si ridica!`
Sa.ti bagi pl.n tot si sa pleci si sa lasi in urma ta doar visele reci!
Si daca mor ce? cui ii pasa? nu ma motiveaza nimeni si absolut nimic sa raman in viata.
Fi rece! Pe dracu ca ai sange cald!
Esti ca un drog rau dar care.mi face bine. Si in fiecare zi ma faci tot mai dependenta de tine!
Timpul e prea scurt, deci: Iubeste-ma cat poti.Ca de maine cine stie, poate ma numar printre cei morti. uite acum plang, suspin.si ce daca? Ce simt pentru tine n-am mai simtit pentru nici o alta fata!
Nu asta`ti darama visele, doar iubirea care.ti **** planurile mult mai rau ca pizdele!
Un singur lucru bun am învatat de la tine, sa.i dau dracu pe toti daca mie imi e bine!
Pentru el ești doar o altă fată, mai mult nu ai fost niciodată! El la tine nu ține, de atâtea ori te-a făcut să te simți un nimeni!
Sincer acum nu-mi pare rău că te-am văzut şi fără mască.nu există "scuză-mă" în cazul tău aşa că lasă!
Prieteni buni din m-au dezamagit profund.Ma incurajau razand in timp ce ma-njurau in gand. Le-am spus multora in fata ca daca vor sa ma schimbe o pot face-n alta viata!
E al dracu sentiment fii atent ce strangi la piept!
sper ca-ti sunt de ajutor :*
-um e cand persoana iubita te ignora, cum e cand cel pe care il iubesti o iubeste pe alta? inima iti plange dar n-ai ce-i face! iti vine sa urli dar te abtii, taci, plangi.
-Sa nu ma intrebi iubitul meu,
In lipsa ta daca mi-e greu,
Sa nu ma-ntrebi daca iubesc,
Sa nu ma-ntrebi daca traiesc,
Sa nu ma-ntrebi daca mi-e dor,
Sa nu ma-ntrebi de vreau sa mor,
Sa nu ma-ntrebi daca mai pling,
Sa nu ma-ntrebi ce am in gand,
Sa nu ma-ntrebi ce-i frumusetea,
Si suferinta si tristetea;
Sa nu ma-ntrebi ce-i fericirea,
Nici daca am cunoscut iubirea,
Sa nu ma-ntrebi daca zambesc,
In jur de pot sa mai privesc,
Sa nu ma-ntrebi daca ma doare,
Nici daca vad pe cer ca-i soare,
Fara sa-ntrebi am sa-ti raspund,
Frumosul meu cu suflet bland,
La orce-ai vrut sau vrei sa stii,
Raspunsuri, inger vei primi,
In lipsa ta mi-e greu iubire,
Iubesc, traiesc an amintire,
De chipul tau imi este dor,
Eu fara tine vreau sa...mor,
In noapte lacrima-mi ascund,
De dragul tau iubire pling,
Cu tine-n gand adorm cu greu,
In vis apari mereu mereu,
Cei frumusetea? chipul tau,
Cei suferinta? dorul meu,
Cei tristetea? viata mea,
De-ar fi s-o pierd nu mi-ar pasa,
Ca am putut sa te cunosc,
Sa te ating suflet frumos,
Si am putut sa-ti simt iubirea,
Si am aflat ce-i fericirea,
Daca zimbesc o fac prin lacrimi,
Daca privesc nu-s ochii mei,
Ca nu mai am lumina inger,
De cand te-ai departat de ei,
Nu stiu, nu vad daca e soare,
Nimic acum nu are rost,
Secunda fara tine doare,
A fost frumos, frumos a fost!
-Va veni o data vremea cand in urma vei privi ai vrea sa reinvie toate bucurii si nebunii dar trecutul se ascunde, nu mai vine NICIODATA numai amintirea spune ca. "Asa a fost o data!"
-Nu rascoli cenusa trecutului
Ce vor iesi scantei
Care te vor arde!
cand iti va fi dor de mine, aminteste-ti un singur lucru... ma-i lasat sa plec
-Nu merita sa plangi pentru nimeni, iar cei care merita nu te vor face sa plangi.
-Intru in operatie peste 10 minute, doctorii mi-au spus ca imi vor scoate tot ce simt eu pentru tine
-Daca crezi in vise atunci vei dormi toata viata.
-Am invatat ca nu poti face pe cineva sa te iubeasca tot ce poti face este sa fi o persoana iubita, restul depinde de ceilaltzi.
Am invatat ca oricat mi-ar pasa mie altora s`ar putea sa nu le pes
Am invatat ca dureaza ani sa castigi incredere si doar cateva secunde s`o pierzi
Am invatat ca nu conteaza CE ai in viata ci PE CINE ai
Am invatat ca nu trebuie sa te compari cu ceea ce pot altii mai bine sa faca. ci cu ceea ce poti sa faci tu
Am invatat ca nu conteaza ceea ce li se intampla oamenilor ci conteaza ceea ce pot eu sa fac pentru a rezolva
Am invatat ca oricum ai taia orice lucru are 2 fete
Am invatat ca trebuie sa te despartzi de cei dragi cu cuvinte calde s`ar putea sa fie ultima oara cand ii vezi
Am invatat ca poti continua inca mult timp... dupa ce ai spus ca NU MAI POTZI
Am invatat ca eroii sunt cei care fac ce trebuie, cand trebuie, indiferent de consecintze
Am invatat ca atunci cand sunt suparat am DREPTUL sa fiu suparat, dar nu am dreptul sa fiu si rau
Am invatat ca prietenia adevarata continua sa existe chiar si la distanta iar asta e valabil si pentru iubirea adevarata
Am invatat ca, daca cineva nu te iubeste cum ai vrea tu nu inseamna ca nu te iubeste din tot sufletul
Am invatat ca indiferent cat de bun iti este un prieten... oricum te va rani din cand in cand... iar tu trebuie sa-l iertzi pentru asta
Am invatat ca nu este totdeauna de ajuns sa fi iertat de altii... cateodata trebuie sa invetzi sa te iertzi pe tine insutzi...
Am invatat ca indiferent cat de mult suferi, lumea nu se va opri pentru durerea ta
Am invatat ca oamenii la care tii cel mai mult, iti sunt luati prea repede
Am invatat sa iubesc, ca sa pot fi iubit
Am invatat ca o persoana care este draguta cu tine, dar se poarta urat cu chelnerul, NU este o persoana draguta(foarte important fi foarte atent la asta nu exista exceptii)
Am invatat ca cel mai bine e sa fi om, nu sa te gandesti mereu cum sa profiti de unul sau de altul
Am invatat ca daca vrei sa ai ceva trebuie sa luptzi si sa mergi inainte fara sa te uiti, sa ceri aprobarea celor din jur
Am invatat sa ma bucur de fiecare zi ca si cum ar fi ultima
Am invatat ca increderea se castiga
Am invatat sa accept
Am invatat sa traiesc
Am invatat ca daca`i ajutzi pe altii din tot sufletul, primesti inzecit inapoi
-Am pierdut tot ce aveam şi după aceea mi-am dat seama că nimic din ce am pierdut nu era al meu într-adevăr.
-Cel mai trist este sa te indragostesti d baiatul p care il iubeste cea mai buna prietena a ta, stiind ca n-ai nicio sansa, dar asta-i dragostea nu te poti abtine, e dureros sa stii ca nu -l poti aveaDoare, trece Trece oare? Doare si nu trece
-Sunt ca un inger fara aripi fara speranta, si condamnat la suferinta si singuratate
Vreau sa-mi jupoi pielea si sa ti-o dau tie, nu vreau sa-ti mai simt nebunia peste tot pe mine. nu iti vreau privirea si comportamentul bolnavicios!
Nu vreau sa uit, asa ca te caut prin amintiri si senzatii,te vreau asa cum te stiu eu, te vreau asa cum te-am avut si cum nu reusesc se te mai regasesc, azi te vad diferit, asa cum ti-ai dorit tu!
E atat de frig lacrimile mi-au inghetat si nu mai pot sa zambesc traiesc un vis demult apus si nu-mi mai revin la viata.
Cel mai rau fel in care simti absenta cuiva este sa stai langa el si sa stii ca nu va fi niciodata al tau.
Nu exista lucruri imposibile. Doar oameni ce renunta prea usor!
Funda
Da, acum este timpul să căutăm pe Google: Status-uri triste.
Apoi, copiem tot ce găsim acolo si lipim aici.
Of, of.
Statusurile triste sunt NASPA! pe romaneste, daca ai patit ceva rau aminteste'ti ca ai doar o viata de trait [ http://www.youtube.com/watch?v=rVngT0MZNec ]
asculta melodia asta si treci peste!
Invata sa invingi lacrima cu un zambet chiar si atunci cand doare.
Am invatat Ca oricat Ai plange lumea Nu Se opreste In loc Pentru durerea TA...
Am invatat sa visez.Dar in acelasi timp invat sa-mi tin ochii deschisi.Realitatea nu este asa frumoasa cum vreau eu Dar o accept asa cum este...
TotUl TReCE dar tOtUl nu Se UitA!
Am intrebari de pus,raspunsuri de dat,ganduri de ascuns, oameni de uitat!
Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta,lacrimile or sa te impiedice sa vezi stelele!
Mi-e frica sa spun ca nu mai esti...
In intuneric tu esti lumina care imi da viata!
Nu plange ca s-a terminat ci zambeste c-ai scapat!
Tu poti sa te-ndoiesti de soare,de focul ce scanteie-n stea,de legile nemuritoare; Dar nu si de iubirea mea!
Daca as fi copil mama mi-ar spune ca totul va fi bine, daca as fi copil mi-as lua jucarie si as uita totul, daca as fi copil o gluma m-ar binedispune, dar nu sunt, azi toate astea ma streseaza, as vrea sa mai fiu macar acum putin copil…
Totul e ca o lume de cristal,iar eu sunt doar un ciob de sticla…
A cazut si ultima petala de trandafir … s-a uscat si s-a pierdut mandra in toiul unei nopti tarzii de toamna…
Ce frumosi sunt ochii tai albastrii, cand pictez totul in negru si suspin in noapte fara sa te stiu aproape …
E atat de frig … lacrimile mi-au inghetat si nu mai pot sa zambesc. traiesc un vis demult apus si nu-mi mai revin la viata
Te simti rau atunci cand tu iubesti pe cineva si stii ca el nu te iubeste pe tine ci pe altcineva…te simti singur
Nu te lasa invins de rau/ dar nici cuprins de bine/ nici tu nu te cunosti/ candva vei fi surprins de tine
Viata poate fi inteleasa doar privind in urma, dar poate fi traita doar privind inainte
Viata e plina de necazuri dar si bucurii…….asa ca incearca s fi tare cu fiecare pas.
Cel mai rau fel in care simti absenta cuiva este sa stai langa el si sa stii ca nu va fi niciodata al tau.
Singura, fata in fata cu noptzile si cuvintele.te iubesc:X.
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te kca altii ar da orice sa traiasca…
Azi sunt putin trist, probabil ca tristea e din afara, daca ar fi din mine as fi prea trist…
Sa stii ca te iert/nu vreau sa astep/si chiar de ma doare/iubirea-i mai tare.
Status de tristete, nu mai cred povete /status de tristete, gand de batranete/ status plin de dor, ranile ma dor /status plin de dor, iar nu esti amor
Iti cer iertare, stiu ca nu crezi ca ma doare, poate daca ai vedem lacrimile mele care cad in fiecare seara pe perna m-ai crede, te rog iarta-ma…
Eu il bex pe prostut si asta nu realizeaza
credeam ca daca ai aripi: zbori usor si-ating un nor, dar eram cu capul in nori, zborul e periculos, depinde cu cine zbori…
Azi plang dar si sper/ca printul nu-i el/c-a fost doar o clipa/ un gand ce irita.
Lacrimile spala inima ce-i rana…
Daca-o h sa va placa/sebi-o sa mai faca/le scot ca pe banda/ fac si la comanda.
Am invatat sa plang cu zambetul pe buze…
Caut cu o tor? stins?… r? spunsuri inghe? ate pe veci…
Am inv? at c? dureaz? ani s? câ? tigi încredere? i doar câteva secunde s? o pierzi.
Ne nastem goi, uzi si flaminzi. De abia dupa aceea lucrurile se inrautatesc…
Cand vezi ca iti zambeste o femeie mai bine IMPUSCATE pentru ca ea nu merita zambetul tau
Dragostea e un munte pe care il urci rizind si il cobori plingind.
Iubirea te inalta, iubirea te coboara, iubirea iti da aripi, iubirea te omoara. Nu ma ucide, iubeste-ma!
Dorul e focul in care ard sperantele, dorintele, durerile, iar cenusa ce ramane reprezinta amintirile.
1.In intuneric tu esti lumina care ma tine in viata...singura mea speranta.singurul motiv care ma mai tine la suprafata.
-2.Afara-i frig si innorat.Stau singur/a, trist/a si suparat/a.Afara ploua si-i urat, simt inima-mi vibreaza-n gat.Tu acolo eu aici vad lumini de licurici, tu esti acolo iar eu aici.
3. Durerea ce in suflet o port, nu pot sa o mai suport.In lacrimi ma topesc, in lacrimi ma trezesc.De ce oare te iubesc?
4.Petalele care cad nu se mai lipesc, inimile care se despart nu se mai unesc, lacrimile care curg nu se mai opresc.
5.Am invatat ca daca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu nu inseamna ca nu te iubeste din tot sufletul.
6.Cea mai grea lovitura pentru mine, este sa ma simt in plus acolo unde altadata eram totul
Te privesc mereu doar ca pe-o amintire
Esti in capul meu o simpla viziune
Visez mereu la alea tale buze
Si la al tau sarut
Vreau sa te uit,dar e prea mult
Te simt mereu in jurul meu
Te simt aproape de sufletul meu
Esti aproape si totusi atat de departe
Imi amintesc cum ai plecat
Si mii de lacrimii
In urma ta am varsat
Imi aminesc si acum
Nu te preface ca nu stii
Cand ai plecat de mine ai uitat
Ce dragoste a fost
N-a avut nici un folos
Nimic nu mai are rost!
De ce am crezut in tine
De ce am crezut ca esti si ca
Vei fii intotdeauna alaturi de mine
De ce imi amintesc mereu
,, Cuvintele tale"
Si de privirea ta care ma facea
Sa cred ca toata lumea e a mea!
De ce am crezut in tine
De ce am crezut ca esti si ca
Vei fii intotdeauna alaturi de mine
De ce imi amintesc mereu
,, Cuvintele tale"
Si de privirea ta care ma facea
Sa cred ca toata lumea e a mea!
Cerul plange cu lacrimi de sange, ca ai luat-o pe ea si m-ai uitat pe mine!
zper ca ti-am fozt de folos
anonimanonima întreabă: