| HellyDrunky a întrebat:

vreau parerea voastra! ei bine mi imi place un baiat si in urma cu un an jumate a vrut sa fie cu mine dar eu nestiind chestii din astea[eram mai micuta] am zis nu. si acum sunt nebuna dupa el. Unele fete zic ca el inca ma place datorita faptelor lui[cum ar fi: a venit din intamplare in fata mea, si s-a prefacut clar ca are ceva pe tricou si si l-a ridicat, de ce e clar pentru ca si l-a ridicat cam multlaughing] intra in minde deseori. dar evita sa ma salute sau sa intre in vorba si nu prea ne mai cunoastem ...de fiecare data cand spun daca am frati ce-mi place.ma intreaba si pare a fi interesat, ba chiar mi-a dedicat un cantec[subinteles of course] parintii nostri se cunosc. dar faza pe care nu o inteleg este de ce nu vorbeste cu mine daca simte ceva pentru mine. Ce credeti ma place sau nu? :-

Răspuns Câştigător
| Marrriaaa a răspuns:

Iti voi spune eu : pentru ca ii e rusine, ultima data cand te'a intrebat i'ai zis "nu" si poate acum se gandeste ca daca te'ar mai intreba o data ar fi acelasi raspuns, Se va simti prost cand ii vei zice nu, ii va fi rusine sa dea ochii cu tine, demonstreaza'i ca il placi, spune'i ca ii sta bine cu hainele astea ex. Daca va vedea ca il placi sigur vei ajunge sa stai cu ewl:*
Suceslove struck