Nu poti grabi cresterea sanilor tai, fiecare fata se dezvolta in felul ei iar tu trebuie sa intelegi asta, nu sa te superi din cauza unor glume de prost gust! Acei baieti au "sani" temporari, din cauza pubertatii.Nici eu nu prea am dar nimeni nu mi-a zis nimic pana acum,iar colegele care isi bat joc de tine vor sa te faca sa crezi ca ele sunt superioare doar pentru ca au sani (VAI! Ce sa zic! Faceti glume doar pentru ca va dezvoltati mai repede? Se pare ca v-ati dezvoltat doar fizic, mental... ). Deci imi pare rau dar nu ai ce sa faci, nu poti grabi asta, este ca si cum ai grabi un bebelus sa mearga de cand s-a nascut, totul este la timpul lor.Sanii incep sa doara cand cresc, poate peste 1 an, vei fi multumita. Oricum, la 14 ani esti inca copil si nu ai nevoie de "sani" iar pe vremuri nici macar un copil de varsta ta nu avea sani,cum stau lucrurile in prezent,din cauza alimentatiei (o tona de dulciuri, jeleuri si alte prostii) si multi alti factori (aerul) etc. In plus, este mai bine sa ai sanii mici dupa parerea mea (ma refer cand o sa fi adult, mai au de crescut la tine, inca 4-5 ani). Dupa o anumita varsta,sanii se lasa jos si nimanui nu-i place sanul sa atarne pana la buric,dar cu cat sunt mai mici cu atat se intampla mai tarziu.Ei isi bat joc de tine deoarece au un punct FORTE dar sunt sigura ca si tu ai cum ar fi : Inaltimea (poate esti mai inalta), parul bogat, ochii frumosi, ai o greutate potrivita (cele mai multe fete cu sanii cat casa la varsta asta, sunt cam plinute). Incearca sa vorbesti si tu cu mama ta, poate iti va fi mai bine.Eu mi-am zis doar parerea si am zis si un adevar, nu poti grabi lucrurile, sper sa nu innebunesti si sa o rogi pe mama ta ca vrei silicoane.Totusi,uite un truc prin care poate parea ca ai ceva acolo : Poarta un sutien cu burete. Dar, nu cred ca e necesar
Ai abia 14 ani, nu 30 de ani, calmeaza-te ca o sa-ti creasca. Copiii aia sunt foarte prost informati, sanii pot creste si pe la 17 ani, ai pur si simplu alt ritm de dezvoltare.
Eu nu înțeleg care e problema lor, nu pot sa doarmă noaptea ca nu ai tu sâni? Dacă asta cred ei ca e principala caracteristica a unei femei, o sa ajungă niște ratați. Știu ca ești supărată dar ignora specimenele astea și concentrează-te pe școala.
Sau dacă ești chiar așa complexata poți folosi sutien cu push-un sau sutien din ăla cu șnur cum erau in reclamele alea pe Facebook.
Fiecare copil se dezvolta diferit la varsta de 14 ani. Sunt convinsa ca sunt si multe fete fara sani si baietii de 14 ani cu un cuculet mic-mic in loc de penis.
Deci, nu-ti fa probleme, sanii cresc odata cu varsta!
Din pacate, NU exista nimic care sa faca sa-ti creasca sanii, nici macar tratamente nu exista, doar rabdarea ca anii sa treaca si cresc ei singuri.
Nu trebuie sa le iei in serios glumele proaste, ei rad de parca ai fi tu o femeie adulta care nu mai are timp sa-i creasca sanii.Pe bune acum.Eu nu am, dar nimeni nu mi-a zis nimic.Sunt putin mai mica, dar e diferenta mica, nu de 7 ani sau ceva de genul.
Baietii care sunt mai... plinuti sa zicem
Um...aia nu sunt sani...
In primul rand, o sa iti creasca. Esti inca in perioada de crestere si nu cred ca e nevoie de "tratamente".
In al doilea rand, daca tu vrei neaparat asta, poti incerca ceaiuri cum a facut o cunoștință. Pur si simplu te duci la o farmacie si ceri. Probabil o sa te intrebe cati ani ai, dar atata timp cat platesti, o doare in basca
Poti sa mai incerci exercitii fizice, dar nu stiu sigur daca te ajuta.
Mai stiu de existenta unor creme, dar sunt costisitoare si mna...
A, si ai grija la alimentatie. Poti cauta pe net si iti da un fel de regim. Din cate imi aduc aminte din ce imi spunea vara mea, cica sa mananci masline, carne, samburi de dovleac (nu stiu sigur daca chiar astea sunt).
Oricum, e pacat. Mai asteapta puțin.
Bafta!❤