| toxicgirl_2338 a întrebat:

Buna!

vreau raspunsuri urgente:eu sunt obsedata de tom kaulitz(chitaristul de la tokio hotel)! nu stiu de ce dar in fiecare zi ma candesc la el nu stiu ce sa mai fac cum sa mi-l scot din cap! vreo idee ceva ce as putea face ca sa mi-l scot am un folder de vreo 200 si ceva de poza cu el! help me!sad

Răspuns Câştigător
| ZumZz a răspuns:

Si mie imi place de Tom... dar totusi el are viata lui noi pe a noastra.iesi cu prietenii fa cea ce iti place! si apoi te mai gandesti si la Tomy;;)
uite aici blogul meu : http://zumzyth.blogspot.com/

8 răspunsuri:
| Bloomy a răspuns:

Oh straight face aiurea :-s. sti ca sunt mii de fete obsedate de el si de celalalt, sau erau destul de multe. nu crezi ca e o prostie? Sa fi indragostita de o imagine? Nu rezolvi nimic ca te gandesti la el oh go on, mai bine iti gasesti o persoana reala, aproape de tine. pe care sa o placi si sa te placahee hee. Macar incearca :*
Si sterge toate pozele alea ca ocupa degeaba loc in pc happy.

| alexy a răspuns:

Incearca sa gasesti un iubit.Si daca e unul care macar sa ii placa ceva ce ii place si lui Tom, ar fi perfect.

| Destrox a răspuns:

Gasesteti un iubit

| SweetBabyGirl a răspuns:

Hahahlaughing si mie imi place mult Tombig grin si nu vreau sa mi-l scot din cap...si ma gandesc mereu la elhappy app cati ani ai? 12?happy

| HumanoidWorldTokioHotel a răspuns:

Dc vrei sa ti l scoti din cap?laughinge bine ca ti place de el si eu sunt obsedata de billbig grin(solistul th)big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, am o idee: Nu-l uita! Cheamal la o cafea sau ceva de genul asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca o sa poti asa intentionat
dar, daca inainte nu faceai ceva pentru tom sau asa ceva, acum fa happy.
si nu`i mult 200 de poze oh go on eu am peste 1000.si unii zic ca sunt obsedata;]]].

| toxicgirl_2338 explică:

Pyro am iubit dar si asa tot imi sta gandul la el