| girlemita243 a întrebat:

vreau sa aflu daca a mai fost cineva in anglia pentru scoala de vara pentru invatat engleza. cei care ati fost va rog sa ma ajutati sa ma lamuresc cu unele chestiuni : pot merge cu avionul fara insotitor, cati bani trebuie sa am la mine, daca la aceste colegii profesorii sunt buni, camerele sunt ingrijite, daca se fac excursii, daca mancarea de la colegiu este cat de cat una. daca ma-ti putea sa gasesc si niste sait-uri unde sunt descrise astfel de colegii de vara/scoli de vara din liverpool. v-as fi recunosacatoare daca ma-ti putea ajuta. DAU FUNDITA!

Răspuns Câştigător
| deea40 a răspuns:

La avion nu trebuie insotzitor. pentru ca atunci cand pelci trebuie sa spui cine te astepta acolo. trebuie sa te asteopte cineva altfel nu poti. cand urci in avion primesti un talon care il pui la gat si pe ea scrie. ca esti minor sau ca nu ainsotzitor. si toti oamenii care sunt in avion au grija de uh. biletul de avion nu e scum.
excursi se fac doar 2
profi daca te porti frumos in bunii
uni coopi is de treaba uni nu
mult succes

2 răspunsuri:
| OrangeWind a răspuns:

Hey si eu merghappy dar pentru prima data

| girlemita243 explică:

Iti multumesc mentru raspuns. tu ai fost in anglia pentru. astfel de cursuri? daca da da-mi si mie numele colegiului unde ai fost. multumesc anticipat. big grin