Prietena ta are cam multe probleme.Ar trebui sa vorbeasca cu parintii ei, in primul rand si sa lase pupatul pentru vremuri mai bune.Pe mine daca m-ar vedea bunica-mea sarutandu-ma sau mama sau tata mi-ar fi rusine de as intra in pamant. Ei ma vad tot copil si asa o sa ma vada pana ma vor casatori.Totusi nu cred ca era cazul sa o jigneasca. Poate sa o roage pe bunica sa nu zica nimic. Dar din nou, comunicarea e cheia
Buna. Hai sa o ajutam pe prietena ta atunci. Bunica - e cel mai simplu lucru de rezolvat. Ea priveste intamplarea cu sarutul prin ochii ei, si se raporteaza la valorile ei - sa aproximam de acum 60 ani - ceea ce nu inseamna ca sunt invechite sau erodate - doar ca sunt diferite de cele actuale. Pt bunica, cu siguranta era o rusine ca o fata de 14 ani sa se sarute cu un baiat in plina zi si sa mai si fie vazuta de vecini. Unele comunitati mai mici, si mai conservatoare, ar putea chiar striga pe strada dupa fata respectiva "curvooo". Intentia bunicii e clara, doreste sa isi protejeze nepoata de neplaceri de genul acesta, metoda pe care o foloseste sa isi invete nepoate, este una total nepotrivita (noroc ca nepoata, prietena ta, are posibilitatea sa inteleaga aceste gesturi si sa le accepte intentia pozitiva). Parintii - sunt un fel de bunici dar mai "noi"ca generatie, urmaresc mereu binele copiilor lor, uneori vad copii facand lucruri pe care si ei le-au facut si si-ar dorii ca macar copii lor sa fie altfel sa faca lucrurile diferit, tocmai pentru a castiga mai mult, pentru a atrai mai usor, pentru a fi mai fericiti. Si bunicii si paritnii si copiii au de lucrat la modul in care expun toate aceste situatii, dar cum discutia asta este depsre prietena ta, ea este prima care poate sa schimbe aceste lucruri, e cea mai receptiva, cea mai flexibila si va indrepta lucrurile cu minimum de efort. Succes.
Bunica e dusa
un simplu sarut parca ar fi facut alt ceva
si daca vrea sa ii faca cadou sa ii cumpere orice
app si sfat daca s-a intamplat asta acum cu bunica incearca sa nu te mai saruti cu baieti pe la bloc vecinele barfec mult
stiu cum e