| Nome145 a întrebat:

Bună vreau să cer niște sfaturi, păreri despre relația mea și ce aș putea face să îndrept niște lucruri. De când a venit din străinătate se comporta ciudat în sensul că nu mai are prieteni nimeni nu îl bagă în seamă deoarece toți spun că a făcut ceva rău. Apoi a început să iasă cu 3 prieteni mai vechi una fiind o fată. Acum i-am găsit poze cu prietena acelei fete, pe snapchat au împreună același avatar iar la număr inimioară după a șters tot cu acea fără și mi-a spus că e doar o prietena cu grupul care mai iese. Când se pune în pat cu mine e mai rece și nu înțeleg faptul de ce le-a spus la asa zișii prieteni care mai iese că s-a despărțit de mine doar pentru că întrebau de mine
Vă rog ajutați-mă

9 răspunsuri:
| ania a răspuns:

E o mare greseala sa te muti cu cineva fără căsătorie. Nu ai binecuvantarea Creatorului peste relația ta și apoi va mirati canu iese bine.

Răspuns utilizator avertizat
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Cam cate relatii ai?
la inceputul anului plangeai dupa iubitul tau care a fost in coma.
https://www.tpu.ro/......sta-si-pe/

| Nome145 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Despre el e vorba, el e singuru

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Nome145):

Omul a vazut moartea cu ochii, a fost in coma. Nu are cum sa mai fie aceeasi persoana pe care o stiai.
Are nevoie de terapie si sprijin psihologic. Indruma-l spre un psiholog.
Are 12 consultatii gratuite pe an cu trimitere de la medicul de familie.
https://www.avocatnet.ro/......-stat.html
Pt ca a fost diagnosticat cu cancer, ar trebui sa aiba terapia inclusa in programul de recuperare.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru Nome145):

"nimeni nu îl bagă în seamă deoarece toți spun că a făcut ceva rău"
Mai nou, asa sunt tratati oamenii care au nesansa sa se imbolnaveasca? Sunt tratati ca pe paria? Ce rau a facut ca s-a imbolnavit?
Aia nu sunt prieteni, sunt gunoaie!

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Despre relatia voastra, daca tu simti ca nu mai e cu tine, clarifica lucrul asta cu el.
Tu l-ai asteptat si i-ai fost alaturi chiar si cand a fost bolnav. Ar trebui macar din bun simt sa iti spuna ca nu mai vrea sa fie cu tine.

Clarifica situatia si nu mai pierde timpul cu cineva care nu te iubeste. Anii astia nu ti-i mai da nimeni inapoi.

| Kufu95 a răspuns:

Eu zic că s-a cam consumat dragostea din partea lui, dacă validarea unei alte femei.

| 1onur a răspuns:

Dece mai stai cu așa "om"! Care te tratează în halul ăsta.