Pai, aici din ce ai zis tu este o mica problema...
Daca parintii tai sunt din categoria "sa nu ii faca ceva fetitei noastre", cred ca stii la ce ma refer, nu cred ca o sa te lase decat daca baiatul respectiv le demonstreaza ca pot avea incredere in el. Poti vorbi cu parintii tai sa te lase, dar nu poate fi o solutie.
fundita?
Din pacate pentru tine ai dreptate, si tot din pacate, ti s-a dus deja copilaria.
Bun, stiu ca funda a fost acordata deja, dar vreau sa raspund si eu. In primul rand, parintii n-ar trebui sa aiba ce comenta daca tu ai peste 14 ani cu exceptia daca tu vrei sa pleci in alt oras sau nu stiu ce. In al doilea rand se cam vede ca tu ai stat tot timpul in casa deoarece crezi ca copilaria e pana la 18 ani. Copilaria consta in joaca si tot felul de prostii, care tine doar pana la 12 ani, apoi urmeaza perioada adolescentei cand incepi si tu sa mai iesi la un suc, sa te duci prin parc cu prietenii, cand stai si tu pana seara tarziu, cand te duci prin cluburi ( de pe la 14 ani in sus ) etc. In al treilea rand eu pur si simplu le-as face morala. Cum adica? Am aproape 18 ani si nu ma lasi sa ies din casa? Ce crezi ca-s eu? Animalutul tau de companie? Asta e dreptul meu. E dreptul meu sa ies seara cu prietenii in club, e dreptul meu sa ies la un suc, la o bere ( daca esti baiat ) N-ar trebui sa aiba nimic in potriva cu tine deoarece tu iesi cu prietenul tau, va sarutati in parc si mai stiu eu ce. Nu stiu ce e in mintea lor. Si tota vara la tara? Tu stii ce inseamna asta? Nu tu prieteni, nu tu distractie, nu tu nimic! Te duci la tara pentru ca vrei tu sau te trimite cineva acolo? Nu am inteles. In orice caz, poti sa te duci la tara daca efectiv nu iti place sa stai in oras, iti place sa iesi cu prietenii tai de la tara. Habar n-am ce sa-ti mai spun... Pur si simplu incearca sa fii mai rebela. Doar nu o sa te dea afara din casa, nu?
Crede-ma ca ar fi mai bine sa ma dea afara.