Buna :* eu ma simt bine in avion, am facut du-te-vino de multe ori de cand am fost mik si m`am invatat.Am avut si zboruri neplacute, tot asa am prins goluri de aer dar in rest totul a fost perfect, fara probleme, nimica.2 ore si jumatate e foarte putin.Eu am mers cel mai mult cu avionul in jur de 12-13 ore.In timpul asta am dormit, m`am uitat la film, citeam o carte, gaseam ceva de facut.Incearca sa iei o carte la tine si sa citesti mai ales ca este un zbor scurt si trece timpul repede daca te tii ocupata.I`a un mp3 ceva la tine asculta muzica, joaca`te pe telefon orice iti poate atrage atentia si te tine ocupata pe timpul zborului.succes si drum bun :*
Eu de abia aştept să sar cu paraşuta şi ţie ţi-e frică să zbori cu avionul pentru două ore? o.O Mă rog, ia cu tine o lămâie în caz că ţi se face rău.
Eu am fost cu avionul.stiu cum este. dar am ascultat muzica si a adormit, nu mi-a fost rau deloc pe parcursul drumului. gandeste-te ca nu-ti este rau de avion.Succes;(
Buna.eu am mai fost si am luat niste pastile.si nu mi-a fost rau... a fost foarte bine drumul...gasesti la farmacie daca vrei.succes