| NiceBaby a întrebat:

Buna vreau sa fac o poza, parul meu esete ca in poza mea cu selena (adica lungimea) si vreau sal prind cumva sa para in poza ca l-am frezat :D
presupun ca ar trebui asa sa fie, dar se vede ca e prins, vreau ceva mai convigator dar pe lungimea asta http://www.ukhairdressers.com/style/hairstyles/12683/2.j pg

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vad ca ai gresit lungimile. Parul nu-l poti avea prins ca Selena decat daca ti-l aranjeaza cateva experte in asa ceva.

| brosu a răspuns:

Cauţi un expert în aranjarea părului şi rezolvi problemele.

| NiceBaby explică:

Ce nu intelegeti ce am avut in vedere oameni buni? eu n-am greshit nimic ca sa fie clar asta tu carmen greshtsti.La mine parul e la fel de cret, daca nu stii nu raspunde la intrebare draga. uitate la linkul care tsi l-am dat draga mea si vei intelege... iata c4e am vrut eu, sal prind cumva cam ca in poza din link sa para ca e frezat.
Iar pe tine brosu nu te inteleg deloc. Si carmen stii tu mai bine ce lungime are parul meu? daca da atunci ma bukur ca estisupervazatoare, dar nu sunt sigura

| ThePinkPanther a răspuns:

Uhm...carmen ti'a dat un sfat. nu a vrut sa fie rautacioasa sau asa ceva. nu ar trebui sa te iei de ea.

si ca sa iti raspund la intrebare ai putea sa il prinzi cu o clama din aceea mare si sa lasi ceva suvite de par mai scurte in fata