| mihaamihaa98 a întrebat:

vreau sa fiu Emmo. imi spuneti si mie niste stiluri? O mica problema. eu cred in Dumnezeu dar am auzit ca exista emo care cred in Dumnezeu dar mai rar:X:Xshi nu dealta dar m-am saturat de viata asta de ****.crying

3 răspunsuri:
| Deealovestpu a răspuns:

COME on! Tu vrei sa devii emo ca sa fii la moda.Cand ai o suparare/problema/tristete,nu-ti sta capul la stilul vestimentar si la taieturi cu lama. Daca crezi in Dumnezeu,incearca sa devii putin optimista, nu e sfarsitul lumii si de ce sa fie sfarsitul vietii care nu stii cand o poate lua pe o alta cale. Poate cu totii dramatizam uneori cum ca "vaai m-am saturat de viata asta de ****!" dar trebuie sa ridicam capul sus si priverea inainte si sa nu ne lasam calcati in picioare si distrusi de probleme, ci din contra sa luptam si sa speram ca urmeaza ceva cu mult mult mai bun!

| Corinnààà a răspuns:

Exista perioade grele ale vietii.ai sa vezi ca o sa te saturi de atata negru si lacrimiwinking

| Iriiina a răspuns:

Crezi ca daca te faci Emo vei suferi mai putin?

E cea mai mare prostie sa iti faci tu singura rau.

Incearca sa-ti creezi activitati cat mai multe. Spre exemplu sa te duci la un sport,sa iesi la cumparaturi, sa te duci pe la neamuri prin tara(daca ai), si ai sa vezi ca o sa uit de suparare.

Toti avem perioade grele in viata dar intodeauna se intoarce roata

Fi sigura ca asa va fi si in cazu` tau:*

Capu` sus!love struck