| KristenStewartJaymes a întrebat:

Vreau sa imi pun piercing putin mai jos de buza, iar parintii nu prea sunt de acord. Ce asi putea sa fac sa ii comving? Nu vreau raspunsuri de genul:nu e bine sa iti pui piercing pentru ca. Bla Bla... Vreau doar sa stiu cum sa ii comving.Va rog sa ma ajutati:*:*:*

Răspuns Câştigător
| ella369 a răspuns:

Eu intotdeauna am o vorba. Cum iti educi parintii asa ii aitongue. Demonstraza-le ca esti destul de matura, ca stii ce consecinte poate atrage dupa el acel pierce si explica-le faptul ca asa te vei simti mai bine in pielea ta. Daca nu merge faci cum am facut eu mi-am pus pierce in nas am venit acasa si le-am zis va place? Ei au zis nu. Le-am raspuns asta e. Ne-am certat un pic atunci am apelat la partea sentimentala 2-3 lacrimi si problema e rezolvata. Oricum nu te indemn sa faci chestia asta decat daca ai incercat prima varianta(cea cu discutatul). Sau ai putea sa renunti la ideea ta si sa mai astepti 1-2 anitongue.

3 răspunsuri:
| DianaScorpio a răspuns:

In general pe parinti ii convingi sa te lase sa faci un lucru atunci cand dai dovada de maturitate si responsabilitate. Ori ceea ce tu vrei sa faci nu este tocmai genul de lucru "normal". Plus ca trebuie sa fii constienta de tot ce se poate intampla ulterior si sa iti asumi raspunderea pentru orice infectie si alte complicatii pe care le poti face de la piercing. Inainte sa vrei unul, gandeste-te si la consecintele care pot aparea si la faptul ca va trebui sa iti asumi raspunderea pentru ele.
Doi la mana...nu face un lucru pe care s-ar putea sa il regreti mai tarziu. In perioada de adolescenta ne dorim sa facem multe lucruri pe care ulterior cand crestem ceva mai mari, le putem regreta. Asa ca, gandeste-te de doua ori inainte sa faci ceva.
Un alt lucru pe care ti-l pot spune este sa te uiti in jurul tau...Vezi in general oameni maturi cu piercing-uri? Nu, in general nu vezi asa ceva. Gandeste-te bine si la acest aspect.

| bebelinnAa a răspuns:

Buna.nu sunt aicea ca sa te critic...si eu am vrut piercing mia jos de buza si la fel u mau lasau parintii dar can mama a plecat din tara mi-am facut.si un baiat m'a vazut cu piercingul si mi-a zis ca doar ele au piercing in buzastraight face.m-am simtit atat de penibil.

nu stiu cat de mult te'am ajutat poate crezi ca sunt o nebuna care u ar ce facehee hee.da cam asta e parerea baietilor despre piercingul in buza(sua mai jos de buza)

| bebelinnAa a răspuns:

Srry nu prea imi merge tatatura era "ele"big grin