| piisycutzza a întrebat:

vreau sa imi spuneti simpromele de dinaintea primei menstruatii si cu cat timp inainte ti se intampla, dau funda!

Răspuns Câştigător
| NgrMdx a răspuns:

Pe mine una m-a luat pe neprevazute, doar am simtit ca ma doare zona intima si paacc..surpriza laughing
Nu poti sa stii sigur cand iti va veni.Va aparea atunci cand corpul tau va fi pregatit.Dar totusi, ca sa nu patesti ca mine, sa ai la tine in permanenta un absorbant.
Totodata poti avea semne prevestitoare precum o durere intermitenta in stomac, sani sensibili sau stari proaste.
Nu te ingrijora! Asta-i soarta fetelor ca sa spun asa laughing
Bafta!

2 răspunsuri:
| MamaNegri a răspuns:

Te doare burta si zonele intime. Iti apare o excretie de culoare albicioasa. Sau poate sa te doara capul. Pot sa fie toate sau niciuna depinde de la persoana la persoana. Chestiile astea se intampla in general. Tu trebuie doar sa ai tampoane la tine si sa nu te mai gandesti la asta ca la un lucru atat de rau. Adica gandeste.te ca sr va intampla in fiecare luna. De fiecare data iti va fi frica? Hai curaj! happy

| mihailamariaelena a răspuns:

Depinde de fiecare persoana.La unii simptomele se manifesta chiar cu o zi inainte in timp ce la altii se manifesta doar cu cateva clipe inainte sa se intample.Te poate durea burta si vei observa ceva maroniu cand te duci la baie. Sper ca ti-am fost de ajutor.