Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 23 Ianuarie 2025 sunt:
Vrei să îți dezvolți gândirea critică și abilitatea de a ține un discurs argumentat? Oferim o invitație la cursul practic de debate pentru adolescenţi.
Concurs! Hai la una din Şcolile de vară pentru adolescenţi organizate de Fundația Calea Victoriei!
S-a lansat prima aplicatie mobila care ofera consiliere gratuita, direct de pe telefonul mobil http://www.116111.ro/descarca-aplicatia Tu ai incercat-o?
Vreau sa pot purta unt dupa mine in cutie de aia speciala pentru unt si sa incapa in buzunarul de la geaca, este? Sau asa de mica nu exista? Pentru ca vreau ca de acum sa beau cu unt cafeaua la munca ...? (mai mult)
Cum sa dormi 5 ore intr-o oră?
Testele standardizate din 2025 din februarie la liceu sunt obigatori pentru elevi cu CES?
Dacă mă transfer de la Mate-Info Simplu la Mate-Info Intensiv(în clasa a X-a), va fi ușor să recuperez materia de a 9-a?
Bună! Vreau sa știu și eu cum e la liceul de arte, profil arte plastice, respectiv liceul Ionel Perlea Slobozia. Sunt clasa a 8- a și aș vrea foarte mult să intru acolo. Însă nu știu cum e faza...? (mai mult)
Voi ce parere aveti despre carnea din macelarii, e sanatoasa sau? Sau chiar si de acolo poate sa fie cu prostii?
Buna.Am o problema.parintiii mei sunt intr- un sat din ceahlau si mama e tesatoare covoare traditionale din par de capra si tata olar acolo.colegii isi bat joc de mine fiindca spun ca astea sunt joburi...? (mai mult)
Pot să mă fac paramedic dacă dau pe proful filologie?
Care este înălțimea normală și greutatea unei fete de 15 ani?
Este obligatoriu bacul la informatica la profilul mate info? Stiu ca sunt 3 probe si la a 3a proba ai de ales dintre informatica chimie biologie si fizica DAR sunt unii care zic ca informatica e proba ...? (mai mult)
Salut! Sunt clasa 12-a și nu am nicio dorință să merg la facultate sau altundeva. Întrebarea mea este, să dau bacul ca să nu regret pe urmă sau să nu mă complic cu asta?
Care este varsta normala care poti iesi cu prieteni la oras
Daca termini in clasa a 8a cu medii de trecere la toate si la final dai evaluarea nationala la romana si matematica si ei au standarde sa ai nota 6 maxim si iei 4 au dreptu sa te lase repetent?
Bună tuturor, dacă nu am depus dosar pentru acordarea bursei la facultate din semestrul 1, mai am vreo șansă în semestrul 2?
Îmi place de un băiat dar ma bârfește pe la spate. Îl plac dar nu mai vreau sa am sentimente pentru el. Ce sa fac?
Cum pot sa schimb contul de pubg după Facebook pe google
Deci sunt la menstruatie si am dureri ingrozitoareeeee.Are cineva un sfat ce să fac sa se mai duca? Am luat si pastila si degeaba
Au existat vampiri? Dacă da în ziua de azi mai există? Dar puterile
Bună, am 15 ani și o înălțime de 1.70m, iar tatăl meu are 1.80m și mama 1.65. Care sunt șansele să mai cresc, până la ce înălțime? Ce înălțime ați avut în adolescență, ce înălțime...? (mai mult)
Bună, am o întrebare oarecum mai personală, dar răspunsurile voastre m- ar ajuta foarte mult. Am 15 ani și un penis de 13 cm din punct de vedere genetic tot ce pot spune e ca tatăl meu are un penis...? (mai mult)
Sunt in clasa a 10a la mate info si sunt destul de stresat.La matematica ma descurc ok si bacul nu mi se pare foarte greu, adica un 6 zic eu ca l- as putea obtine.Problema mea e informatica.Nu vreau sa...? (mai mult)
Voi ce spuneti e buna painea alba de la brutarie? Ca bunicul meu spune ca daca e alba nu e buna chiar si daca e de la brutarie. Asa e?
Buna...cum ma pot simti mai vesela? Am trecut prin multe si simt ca nu prea mai rezist si am si altfel de ganduri....ma poate ajuta cineva? O vorbire unde sa imi soun gandurile m- ar ajuta extrem de mult,...? (mai mult)
Buna ziua, cum pot sa trimit un CV pe WhatsApp? Pot să-l scriu direct la persoana respectiva pe WhatsApp?
Niste baieti de pe online la 400 de km de mine vor sa vina la mine sa ma bata din cauza onlineului, credeti ca vor veni?
Somnifere pe cale nazala?
Daca mereu mi se pare prea complicat cu slabitul ma va ajuta numai un nutritionist? Asa daca faci exact cum spune el nu ti se mai pare deloc complicat?
Ca sa slabesti trebuie ca si atunci cand mananci mancare cu carbohidrati sa mananci mai putin sau nu prea conteaza atata timp cat mananci mai rar mancare cu carbohidrati? Sau cum e?
Bună ziua, ce agenție pentru work and travel recomandați și ce job ar trebui să-mi iau având în vedere ca e prima dată când merg? Multumesc
Dacă fumezi un vape(600 puffuri) în 2 luni ti se întâmplă ceva?
Bună! Luna aceasta tatăl meu urmează să vină din Elveția (părinții mei sunt divorțați) și trebuie să fac cumva să ascund piercingul din nas față de el, pentru că nu știe și nu ar reacționa...? (mai mult)
Cum sa fac ca sa pot purta untul dupa mine fara sa se topeasca?
Bună, îmi place să fac pircing- uri chiar am început să- mi fac singură de când nici nu aveam buletin și chiar și la alte persoane(prieteni/cunostinte) și aș vrea ca în viitor să pot face ...? (mai mult)
Bună seara, am o prietena ce mi- a povestit următoarea chestie și de când mi- a povestit planul ei, nu prea pot dormi căci am conștiința încărcată... Din cate am înțeles de la ea părinții...? (mai mult)
Salut TPU, am o problema mare pe cap si nu stiu ce sa fac. Am 15 ani si am foarte putini prieteni, anul asta am intrat in clasa a 9 a si nu prea m- am integrat bine, vorbesc doar cu 3 colegi dar in ...? (mai mult)
Întrebare pentru băieții între 14-15 ani: Ce va place la o fată?
Mai poate fi si mancarea gatita junk- food? De exemplu aia de la meniul zilei. De fapt, de ce ar trebui sa ma feresc ca sa nu mananc junk- food? O lista cu toate mancarurile care sunt junk food? Ca sa...? (mai mult)
La bac la arte (profilul plastica/pictura) la romana programa este ca cea de la profilul uman? Adica intra si operele la care scrie ca sunt doar pentru uman? Mulțumesc anticipat.
Buna, am 20 de ani si el are 24. Locuim impreuna de un an. Dar sex am facut de 10 ori pana acum. De fiecare data cand il intreb de a face sex, cauta motiv sa ne certam sau spune ca e obisnuit sau...? (mai mult)
Salut, am 19 ani și sunt gay, de când eram mic aveam tendința aceasta, maschez chestia asta de familie, de prieteni, de cunoștințe, aș vrea să iau un tratament să mă duc la un psiholog ceva...? (mai mult)
Buna! Tipul cu care am vorbit vreo 8 luni de zile, a pus brusc pauza si acum imi reactioneaza la pozele de la story. Credeti ca ar cauta un mod de a se baga in seama cu mine?! Eu una nu vreau sa ii scriu...? (mai mult)
Dupa cat timp dispare mancarimea de la cap daca il speli cu ce trebuie ca sa nu mai ai mancarime?
Țin post de vreo 2- 3 ori pe lună, dar de curând, a doua zi după post am stări de amețeală și greață; mă strânge stomacul și îmi vine să vomit. Sunt obișnuită să mănânc o masă pe...? (mai mult)
Salutare! Ma gândesc de câteva zile sa imi cumpar un cross dar nu stiu exact ce cross sa imi iau(sunt începător si am 1, 85m) Ma puteti ajuta cu un sfat?
Salut, am facut de curând 18 ani.Nu stiu exact cum sa exprim foarte bine ceea ce simt, asa ca sper sa nu ma judecați.Simt ca nu ma mai bucur de viață, ca nu am nimic care ma face fericita, niciun...? (mai mult)
Bună! Termin clasa IX-a și vreau să mă transfer la un colegiu militar, oare se poate?
Niște versuri tari de diss rap battle cu Teodora
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Alexandru7890 întreabă:
Nina1980 întreabă:
Veaceslava întreabă:
PowerKoko întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Minunile lumii moderne
Cat de multe stii despre Colosseum? Dar despre Machu Picchu ori despre Orasul Trandafiriu? Afla acum!