"Sunt prima in clasa si am media destul de mare, 9.93 si la teste mereu iau note mari"
poate din aceasta cauza majoritatea colegilor nu te suporta, ei vand un nivel mediocru nu accepta si "dexteri"
ce sa zic, nu prea ai ce sa faci decat o schimbare de atitudine la 360 de grade, dar cum esti prea mica sa poti face asa ceva, si a te schimba in acest mod din punct de vedere social ar insemna sa devii ca ceilalti si sa ajungi sa ai si note ceva mai mici de 9 si 10...
Nu prea ai ce sa faci decat sa te imbunatatesti pe viitor in relatiile cu ceilalti si sa inveti sa ai un echilibru intre "scoala" si viata sociala!
Nici eu nu au fost tocilar dar nici repetent, cu toate acestea am stiut cum sa imbin si una si alta in asa fel incat sa capat oarece popularitate in liceu!
Tine doar de tine si ceea ce iti doresti!
Asa cum tu ai pus in anumite categorii cativa colegi " ajung cu ciudatii clasei " tot asa te-au pus si pe tine altii. Probabil colegii te considera tocilara clasei, poate si putin plina de ea si per total enervanta/nesuferita chiar daca tu ai o parere foarte buna despre propria persoana. Nu te cunosc personal dar imi incerc sa imi fac o imagine de ansamblu bazata pe ceea ce ai spus si felul cum ai spus-o + ca am fost si eu la scoala si am avut fel de fel de tipologii de colegi in clasa. Am avut colegi de la batausi, la tocilare nesuferite si pline de ele pana la sportivi, chiulangii si oameni per total ok. Doar peisajul se schimba de la o generatie/clasa la alta dar anturajul e mereu acelasi.