Uita-l, el nu e pregătit de o relație serioasa, vrea doar distracție sau ceva pentru " nevoile " lui.
Foarte bine ca l-ai testat, ți-a si dat un răspuns : anume ca el nu se baga pe lucruri serioase.
Nu este primul si nici ultimul băiat, mult curaj si sper sa găsești ceva mai bun!
Pai daca vrei sa fii folosita, scrie-i, daca nu vrei sa fii folosita, treci peste.
E simplu, spune mersi ca stii ce urmareste.
Cel mai bine ar fi sa uiti de el. Eu i-as fi dat block instant.
Adica pana mea, el prima data nu vrea sa fie intr-o relatie cu tine, dar totusi fura un sarut, te face sa suferi, dupa i se scoala lui **** sa fie intr-o relatie cu tine. Care e mai mult o relatie sexuala. Adica te dorea doar pentru s*x, de asta voia sa fie cu tine. Eu daca as fi fata, nu as suporta sa am langa mine un baiat care ce vede la mine este doar,, pasarica". Asa ar trebui sa faci si tu. Uita-l si cauta-ti un baiat care te iubeste cu adevarat si care vrea sa fie cu tine intr-o relatie nu doar ca sa-si multumeasca el ****.
Stai sa inteleg. Dupa primul sarut,desi nu mai esti o fetita cu minte,te-ai indragostit,iar acum regreti ca l-ai mintit ca esti virgina?
Ptiu, oare nu pun pret pe sentimentul ce ia nastere la primul sarut?
Scrie-i:ba baiatule, vino si satisface-ti nevoile, oricare ar fi ele, la mine!
Cred că s-a speriat când a auzit că ești virgina să tegandestia el Non-stop? Haha lua și o mare palma de la mine dacă eram in locul tau