| onlygirls a întrebat:

Buna vreau sa ma ajuta-i si pe mine va rog.Deci imi place de un baiat si nu stiu cum sa fac, cum sa ii spun.Ne-am cunoscut intr-o zi dupa scoala cand stateam cu prietenii mei in parc iar el era cu unul dintre prietenii mei,atunci imi parea foarte simpatic, l-am gaist pe facebook am vb cu el pe mess ne-am imprietenit chiar incepuse sa se dea la mine, iar intr-o zi am aflat ca are prietena dar mai stiu ca isi bate joc de ea iar aceea persoana care mi-a zis nu ma minte am foarte mare incredere.El a vorbit cu mine dar pe mess e online si nu vorbeste va rog il plac si nu vreau sa ii spun chiar asa direct ca il plac.Dau funda.big grin

Răspuns Câştigător
| DiidiiDuuda a răspuns:

Daca se dadea la tine nu inseamna neaparat ca te place cu adevarat, cum face cu acea fata. Isi bate joc de ea! asa poate asa faca si cu tinee, mai sunt multi baieti pe lume. happy Sa ai o zi frumoasa.Te pup.

2 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Sincer, dacă îşi bate joc de actuala prietenă, cred că-ţi dai şi tu seama despre ce fel de persoană e vorba. Eu zic să renunţi şi să cauţi unul mai bun, pentru că mai devreme sau mai târziu tot tu vei suferii.
Baftă!

| Lavinia516 a răspuns:

Nu trebuie neaparat sa ii zici. Ii poti demonstra, invita-l undeva, petreceti mai mult timp impreuna, comunicati deschis! Restul vine de la sine. O sa isi dea seama ca il placi iar daca simte la fel s-ar putea sa ai supriza sa iti zica el primul.
Mult succes!