Buna! Fii naturala, nu are rost sa joci teatru, arata-i cine esti cu adevarat, asa e cel mai bine, arata-i tot ce poti sa oferi, fara masti, fara texte imprumutate, fara gesturi copiate etc.
Da, dar daca eu ii arat prea mult fata de cat arata el, isi va pierde interesul ..de aceea voiam mai multe sfaturi
Daca realitatea il face sa-si piarda interesul atunci nu are rost sa-ti pierzi timpul cu el.
Eu sunt sufocanta, gen cu toti fostii ii stresam ii intrebam ce fac dc nu rasp, si asa isi pierdeau intersul, voiam doar sa ma schimmb eu pe mine ca persoana
Atunci comporta-te cu un baiat asa cum vrei sa se comporte un baiat cu tine. Cand, intr-o relatie, vrei sa faci ceva, gandeste-te daca ti-ar place ca celalalt sa-ti faca la fel.
Nu poti obliga pe cineva sa fie obsedat de tine te uiti la prea multe filme. daca te place cu adevarat iti va scrie, te va suna, va face eforturi sa fie cu tine.
Barbatii de-alungul istoriei au strabatut mari si oceane sa fie cu femeia vietii lor. Daca te place cu adevarat ti-o va arata