| CreatzaBắ a întrebat:

vreau sa ma ajutati
aseara mi-am facut un id si am vb cu un prieten de care imi place si ma place. m-am dat drept o prietena de-a mea. deci nu a stiut ca sunt eu.
a spus ca nu i mai place de mine, ca l-am batut mult la cap in fiecare zi. i-am spus ca daca iti place de cineva, nu te face nimic sa nu iti mai placa.nu a zis nimic.doar dnd
i-am spus ca la prt mea ii place de el, ca il iubeste.si e adevarat. dar 'nu i-a pasat'. si dupa aceea, mi-a venit o idee
stiu ca nu e corect
sa imi fac un id, si sa ma dau drept 'prietenul' iubitei lui.si asa ei doi o sa se desparta, si el o sa se intoarca la mine. dar nu stiu ce sa fac.stiti voi alte metode? va rog help.chiar il iubesc
cine ma ajuta are funda
va rog cat mai repede si cat mai multe raspunsuri
>mersibig grin

2 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

1)nu stii niciodata daca s-ar desparti ei sau nu.nu vezi tu ce se intampla in relatia lor
2)gandesti imatur.de ce esti egoista si te gandesti numai la binele tau? daca el te-ar iubi si ar vrea ceva cu tine nu crezi ca te-ar cauta? nu crezi ca s-ar comporta altfel cu tine? daca e sa mai fie ceva intre voi o sa fie, dar nu in modul asta. o sa iti faci rau singura, pentru ca daca ei doi se iubesc o sa treaca peste porcaria de vrei tu sa le-o faci si tu o sa iei prost din asta.
3)(concluzia)tu esti rolul negativ pe-acolo, tu vrei sa te bagi in relatia lui, tu te gandesti numai la tine, tu nu vezi ca nu e bine si tot ce faci se va intoarce impotriva ta? stai cuminte si nu mai fi asa insistenta, pentru ca daca el nu te place si tu esti insistenta il departezi si mai mult de tine.

| Speleers a răspuns:

Pai depinde...deci in pimul rand, eu una nu crd ca ai proceda bine daca te'ai da drep "iubitul" prietenei lui deoarece nu te'ar ajuta la nimic, nu ai de unde sa stii ca el se va intoarce la tine
gandeste'te ca nici tie nu ti'ar placea o faza gen si oricum, daca el chiar te iubeste si vr sa fie cu tine nu ar mai fi stat cu fata aceea s s'ar fi intors la tinehappy
Nu vr s fiu rea da' baieti exista peste tothappy...parerea mea