| OHmyGosh a întrebat:

Vreau sa ma ajutati cu ceva:as dori sa fac un blog, care sa nu coste, un fansite pentru fanii Selenei din Romania.
Intrebarea e:cum se face un blog?
Astept mai multe raspunsuri, apoi clar dau funda!

Răspuns Câştigător
9 răspunsuri:
| Castorul a răspuns:

Pai e destul de simplu sa iti faci un blog.
Poti intra pe www.blogger.com sau www.wordpress.com si acolo te inregistrezi, iti alegi o adresa pentru blogul tau, o tema (fundal) pentru el si dupa aceea poti incepe sa postezi!;)
Personal iti recomand pe blogger, e cel mai simplu de folosit, dar nici cu wordpress nu e mult mai greu :)
Bafta!;)

| Castorul a răspuns:

Pai e destul de simplu sa iti faci un blog.
Poti intra pe www.blogger.com sau www.wordpress.com si acolo te inregistrezi, iti alegi o adresa pentru blogul tau, o tema (fundal) pentru el si dupa aceea poti incepe sa postezi!;)
Personal iti recomand pe blogger, e cel mai simplu de folosit, dar nici cu wordpress nu e mult mai greu. :)
Bafta!;)

| OHmyGosh explică:

O sa il fac, insa deocamdata nu-mi merg multe pagini, cum ar fi sa intru la mine pe YouTobe.

| lollyd a răspuns:

Deja ai dat fundda dar te rog spune-mi si mie numele blogului tau ca sa intru si eu pe el

| 20thoughts a răspuns:

Pai fa-ti cont pe facebook apoi cauta pe undeva pe acolo : Creeaza o pagina si scrie acolo cum vrei sa se numeasca! Eu am deja unul cu Fan club Selena Gomez

| 20thoughts a răspuns:

Pai fa-ti cont pe facebook apoi cauta pe undeva pe acolo : Creeaza o pagina si scrie acolo cum vrei sa se numeasca! Eu am deja unul cu Fan club Selena Gomez big grin

| Goofy a răspuns:

Https://www.google.com/......rviceLogin
Aici se poate face...e free!