| baleabianca a întrebat:

Buna vreau sa ma ajutati cu ceva ce ar trebui sa le spun unor t***e care nu ma lasa in pace? Baiatul de care imi place s-a despartiti de una si acum tot timpul ma face de ras prin intermediul statusurilor.(Fata aia e geloase ca baiatul ma place pe mine si eu pe el)
Priviti ce status a pus odata:"Crezi ca ma faci geloasa? Nu dragul meu nu-mi pasa ramai cu penala ta ca sunteti praf si tu si ea (dar mai ales ea)
FUNDA celui mai bun raspuns! happy big grin

Răspuns Câştigător
| MeConstantine a răspuns:

Buna,
In cazul acesta nu este varianta cea mai corecta sa raspunzi focului cu foc pentru ca asa ii dai satisfactia ca tii cont de ce zice ea si ca iti pasa, lucru care o va face sa insiste. Daca vrei in schimb altceva si sa-i dai peste nas poti sa pui la status o poza cu voi doi fericiti si un status de genul "fericirea in doi se cunoaste " sau "Impreuna mereu la bine si la greu" crede-ma cand un cuplu se simte bine nimic nu mai poate sa-l combata

2 răspunsuri:
| Shado15 a răspuns:

Simplu : ii dai ignor happy

| xXxRadu a răspuns:

Ei bine eu ti-as recomanda sai dai peste nas astfel incat sa crape de gelozie.Sa-i areti ca cu tine nu se pune si ca ea e mic copil pe langa tine. Cea mai buna metoda e sa-i dai peste nas cu ceva ce ea nu poate obtine in cazul de fata cu iubitul tau. Puneti la avatar o poza cu voi 2 sarutanduva si la status : Cu un sarut am inchis gura tuturor gelosilor laughing. Sau ii poti da pace sa fie geloasa in continuare cea ce nu e la fel de distractivlaughing Nu vreau sa te influentez spre rau chiar din contra eu sunt un tip pasnic si pacifist. (sper ca se vede nu?laughing )
Si in plus las-o sa te faca de rasul lumii totusi cat de mare poate sa fie lista ei de mess? Si cat de importanta sa fie ea ca lumea sa bage in seama toate mizeriile pe care si le posteaza la status? Si daca tot nu te lasa in pace cea mai sigura cale de a scapa de ea e ignorul nu? Sper ca te-am ajutat :*