Moamaa,tin minte ca am ajuns la sectie ca l`am batut pe unu` dintr-un sat vecin(cand am fost la bunici intr-o vara), norocul meu e ca am un unchii politis si am stat cu el acolo , ce i-am dat lu` ala ....Nu se merita sa o bati, daca ii dai, sa ii dai in asa fel sa nu mai mearga 2 saptamani pe picioare! )...Glumesc,fara violenta multa pace! nu are rost, trebuie sa dai dovada de mai multe "inteligenta" decat
"prietena ta"
Salut.
Desigur ca nu, fiecare are o alta mentalitate si face lucruri pe moment de care e constienta prea tarziu, asa este viata.Nu rezolvi nimic cu asta.
Peace!
Dai cu parul in cap. . Vai vai, o ajuns fetele sa fie mult mai rele ca baietii. Acuma depinde, de ce sa o bati? Cu ce ti-o gresit? Cu bataia nu rezolvi nimic. Stai pe fundul tau ca ii mai bine. Dupa aia cine sti pe cine cheama aia si iese si mai rau.
O bat fiindca vorbeste aiurea. Nu cheama pe nimeni, daca o bat nu o bat doar eu. )
Nu, normal ca nu. Ma intreb cum au ajuns fetele sa se bata intre ele. Mai rau ca baietii Stai la locul tau cuminte ca esti fata, si ai nevoie de maniere.Nu te apuci sa bati oameni pentru ca asa iti vine tie sau pentru ca au spus ceva. In orice caz, nici macar nu te-a batut, ca atunci ar fi fost un pic mai diferit