| MymyMihaela a întrebat:

Vreau sa ma ajutati cu ceva. laughing Deci, am fost ieri in alt sat la niste prietene. Acestea s-au certat cu o fata din respectivul sat, si o faceau de ras, pentru ca ea vorbea cu o alta tipa si ne barfea pe toate care eram prezente acolo. Eu nu am nimic cu ea, chiar am fost cele mai bune prietene candva. Sa revenim la subiect, prietenele mele radeau de respectiva fata si eu nu ma puteam abtine sa nu rad si din cand in cand ori chicoteam, ori radeam in hohote, ori ma tavaleam pe jos de ras. laughing)) Si o fata care era cu noi in grup s-a dus si i-a spus tipei de care radeau prietenele mele ca eu am ras de ea si ca am facut glume proaste pe seama ei si chestii de genul acesta. Sa o bat pe tipa sau?
Adica, avand in vedere ca prietenele mele ii reprosau tipei chestii gen: "Nu mai suge **** la camera, ca ajungi iar pe YouTube" (Da, a facut-o cu unul si a ajuns pe YouTube. laughing)))) ), "Nu mai cauta carnetul" (recent venise tipa asta de la scoala si probabil ii venise sa se pise rolling on the floor) si s-a bagat dupa un pom, si-a facut nevoile si vazand ca alte persoane din grupul cu care eram eu atunci au vazut-o a scos carnetul din ghiozdan si le-a spus tuturor ca s-a dus sa caute carnetul. rolling on the floor))) ) Varul ei venise langa noi si face de o data in gura mare: "Ma duc sa-mi caut carnetul" rolling on the floor)) Cum, ma, sa nu razi la asa ceva? rolling on the floor)) Vreau sfat, sa o bat p'aia sau nu? Dau fundita. tongue

8 răspunsuri:
| Fernando9Torres a răspuns:

Moamaa,tin minte ca am ajuns la sectie ca l`am batut pe unu` dintr-un sat vecin(cand am fost la bunici intr-o vara), norocul meu e ca am un unchii politis si am stat cu el acolo laughing, ce i-am dat lu` ala straight face....Nu se merita sa o bati, daca ii dai, sa ii dai in asa fel sa nu mai mearga 2 saptamani pe picioare! laughing)...Glumesc,fara violenta multa pace! nu are rost, trebuie sa dai dovada de mai multe "inteligenta" decat
"prietena ta"

| Dariusuu a răspuns:

Ce rezolvi cu bătaia?

Explică-mi și mie să înțeleg

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai bine o laşi pe aia să te bată, poate aşa laşi chestiile de genul la o parte şi te concentrezi mai mult pe gramatică. Cam ai avea nevoie.

| SimpleIsCool a răspuns:

Salut.
Desigur ca nu, fiecare are o alta mentalitate si face lucruri pe moment de care e constienta prea tarziu, asa este viata.Nu rezolvi nimic cu asta.
Peace!

| Bogdanel97 a răspuns:

Dai cu parul in cap. laughing. Vai vai, o ajuns fetele sa fie mult mai rele ca baietii. Acuma depinde, de ce sa o bati? Cu ce ti-o gresit? Cu bataia nu rezolvi nimic. Stai pe fundul tau ca ii mai bine. Dupa aia cine sti pe cine cheama aia si iese si mai rau. laughing

| MymyMihaela explică (pentru Bogdanel97):

O bat fiindca vorbeste aiurea. laughing Nu cheama pe nimeni, daca o bat nu o bat doar eu. laughing)

| TimariuLuisa a răspuns:

Nu, normal ca nu. Ma intreb cum au ajuns fetele sa se bata intre ele. Mai rau ca baietii straight face Stai la locul tau cuminte ca esti fata, si ai nevoie de maniere.Nu te apuci sa bati oameni pentru ca asa iti vine tie sau pentru ca au spus ceva. In orice caz, nici macar nu te-a batut, ca atunci ar fi fost un pic mai diferit laughing

| lawll a răspuns:

Sari pe ea laughing