anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

vreau sa ma ajutati cu ceva deoarece m`am saturat sa aud mereu aceleasi vorbe:"ce buna esti"de la un timp m`am plictisit si am impresia ca nu pot avea nici un amic adevarat si ca toti ar vrea doar sa ma..., am si prieten de doi ani si el mereu imi spune ca ma simt bine cand vad ca sunt atatia dupa mine...
Mentionez ca am 17 ani jum, 1, 77, 55kg si masurile 84-65-91.si majoritatea "prietenilor mei"sunt baieti.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fi mandra de asta, atunci(desi deja estihee hee ), spune`le:"Asa-i?smug" "Zi ca nu... "/Te gandesti asa un pic la mine, noptile, a?smug" Doar nu le spui:"Haiii termina ca ma enerveezii deja cu asteaaa!"oh go on Nu functioneazalaughing. Nu cred ca se va supara prietenul tau daca faci asathinking adica daca esti asa...asa putin mai tupeista, mai deschisa cu toata lumeathinking

Nah bafta! Da` acum sincer zi ca nu`ti place?laughing Cand o sa inceteze sa iti mai zica, o sa te gandesti:"wai da` de ce nu`mi mai zice nimeni? M`am ingrasat?"laughinglaughingIn fine...Sarbatori fericite, sa fi iubita!:*:*:*

10 răspunsuri:
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Ai uitat sa zici la sfarsit ca vinzi camion laughing
Asta ar trebui considerat spam laughing
Poate prietenii tai ziceau ca esti buna la suflet happy

| anka a răspuns:

Banuiesc ca te imbraci provocator tocmai sa atati baietii. O fata decenta cu ceva in cap nu va auzi asemenea cuvinte de la sexul opus.

| cretzufinish a răspuns:

Nu ai specificat cu ce sa te ajutam...Sau doar ai vrut sa te lauzi? thinking Acum depinde si din partea cui vin repicile, ca daca vin de la urati e clar ca aia ar accepta orice numai sa le cada in plasa. Nu ar trebui sa te simti asa mandra de tine numai de la o vorba spusa asa in neant. Daca ai baga in seama toate "mushtele" asta ar insemna te-ai alege doar cu de aia care nu prea stiu ce-si doresc de la viata si in afara de acele vorbe frumoase la prima vedere nu mai stiu nimic sau se pierd in intuneric.

| cretzufinish a răspuns:

Aaaaa...si atunci care mai e problema? Eu credeam ca multi iti zic asa, tu ii crezi dar de fapt nu esti cu nimeni. happy Deci stai linistita. Asa se intampla si cu mine, dar as vrea sa-si dea cu parerile cand sunt cu el sa vad daca mai au tupeu. Asa si tu. Relaxxxx

| citron a răspuns:

Aha, tu te-ai gandit sa iti faci reclama...sa ne arati ca esti "buna" ( app, nu prea ai tate, si nici creier) un sfat mmmm, ca sa te simti in largul tau ingrasa-te, ca sa nu te mai simti atat de sufocata de cei ce vor sa te ****winking

| citron a răspuns:

Scuza-mi vulgaritatea

| cucu a răspuns:

Mentzionez ...nu ne intereseaza masirile tale. nu cred ca ti-ar spune toata lumea numai "ce buna esti " daca nu le-ai mai da "nas" exact ce ziceam si mai devreme fetele in ziua de azi cauta sa se imbrace cat mai provocator (decolteuri exagerate, pantaloni cat mai stramtzi etc etc ) banuiesc ca si u faci la fel. fa`i sa te placa pentru ceeea ce ai u in cap nu pentru cum arati. aici depinde de tine daca poti sa faci chestia asta

| tu esti originalul nu copia a răspuns:

Nu stiu ce sa-ti zic dar probabil ca te impaci mai bine cu baietii, poate ca asa esti pentru ei pentru ca nu multe fete sunt prieteni cu baieti... pooooooooop

| andradeac a răspuns:

Nu voiam sa`mi fac reclama tongue voiam un sfat, voiam sa ma sfatuiti ce sa fac ca sa nu`mi mai spuna toti asta x-(

| andradeac a răspuns:

Nu vin vorbele doar de la cei urati dar n`am nevoie de ele oricum si ma simt penibil cand zbiara unul dupa "esti buna" n`am nevoie.Imi e de ajuns sa-i plac prietenului meu big grin