In primul rand, ar trebui sa te asiguri ca totul e in regula cu iubitul tau. Adica...parintii tai (care-ti vor binele) chiar nu au niciun motiv real sa se opuna relatiei voastre? Ma gandesc ca daca as fi in locul lor, mi-as da seama ca iubitul fiicei mele nu e ok si ea nu intelege asta, as reactiona urat, facand tot posibilul sa rup relatia. DAR, daca tu esti sigura ca parintii tai gresesc si ca iubitul tau chiar e ok si chiar e demn de toata increderea ta, atunci MUTA-TE! Parintii tai o sa fie foarte suparati, dar te iubesc si o sa le treaca orice fel de suparare. Pana la urma o sa accepte si o sa fie langa voi. Bineinteles, cu conditia ca baiatul sa fie chiar ok Esti indragostita si poti gresi urat, cantareste bine totul inainte sa iei o decizie! Bafta
Nu au niciun motiv sa fie impotriva lui. E un baiat extraordinar, imi plateste chiria in orasul in care am facultate, ma sprijina cu tot, ne respectam. Doar ca parintii mei nu suporta gandul ca eu am 21 de ani si ca nu mai pot face ceea ce vor ei, dar replica mamei e,, hai sa vad eu cat timp faci tu ce vrei in viata. Te asigur ca faci doar ca mine,,
misauratcuviata întreabă: