| Ғʋиκʏℓιcισʋƨβαвɛ a întrebat:

happy
Vreau sa ma ajutati cu o chestie si nu vreau sa vorbiti la misto.
Pai prietenul meu are 18, eu aproape 16. Este o fire calma, e de treaba, si am facut o greseala mica, m-am suparat asa pe el, si el zice ca-s copilaroasa. Tsin sa mentionez ca sunt Sagetator, si ma maturizez mai greu., ce sa fac, sa par mai altfel mai matura, sa nu fiu asa copilaa si sa nu ma supar asa din orice, eu rad tot timpul, asta inseamna ca sunt o copila? Ce as putea facee? Cum sa ma comport cu el, Ce sa fac happy?

4 răspunsuri:
| FriendsShow a răspuns:

Pai nu mai rade din orice.Incearca sa te ''ridici la nivelul lui ". Demonstreaza-i ca daca ai aproape 16 ani, poti sa fii matura.Trebuie sa inteleaga si el pana la urma ca esti mai mica decat el si nu ar putea renunta la tine dintr-un motiv asa banal, logic!winking
Ceao!

| NoxStone a răspuns:

Eu spun ca ar trebui sa fii tu insati, poate sa nu te superi din orice, dar sa fii tu insati, deoarece un baiat nu trebuie sa te iubeasca pentru ceea ce pari ci pentru ceea ce esti. Apropo, nu esti copilaroasa daca razi mult... este doar manifestarea ta fireasca fata de un lucru amuzant. happywinking

| AndreeaCriss123456789 a răspuns:

NU asculta de ce a zis "cristiDINAMO" fi tu insuti si eu sunt la fel, sunt sagetator si sunt foarte copilaroasa si am 15 ani. Nu incerca sa fii ceea ce nu esti, fi tu insuti si totul va fi bine. Nu te schimba esti asa cum esti si el trebuie sa accepte asta.