| jojogyna a întrebat:

Buna vreau sa ma ajutati cu un raspuns, am o relatie cu un baiat de o luna, dar am aflat ca mai sta cu cine, el era impreuna cu o fata de o saptamna inainte sa fiu eu cu el, a trecut timpu, nu credeam ca are o relatie pana cand am vazut ca o fata tot posteaza pe perete la el pe facebook. si am zis sa ignor asta, am pus un amic de al meu sa vorbeasca cu ea sa vad daca sta chiar cu prietenu meu, si a confirmat ca da, cand i-am zis a spus ca de unde scot tampenia asta si i-am zis ca o sa vorbesc eu cu ea sa vad si s-a enervat si a zis ca a stat cu ea dar nu mai sta cica tot il streseaza cu mesajele sa se impace, in fine am zis sal cred dar nu il cred deoarece fata aia tot continu sa poaste pe facebook la el si nu stiu ce sa cred. ajutati-ma ce sa fac, sa-i dau papuci sau nu?! helppp

Răspuns Câştigător
| Alleeeeeeee a răspuns:

Bună! Păi, decât să continui și să suferi mai încolo, mai mult..mai bine te cerți cu el sad.

1 răspuns:
| MDenisee a răspuns:

Lu asta ii place sa joace la 2 mes, pun pariu ca tie iti zice una si aleia una, asa ca termina cu el daca nu e serios, nu ai nevoie de astfel de persoane in viata ta, poti sa-ti pierzi timpul si altfel, nu ranindu-te