| Kittttttttty a întrebat:

Buna:*Vreau sa ma ajutati cu un sfat.Peste 2 saptamana este majoratu unei fete, pe care eu nu o suport si nici ea nu ma suporta din cauza actualului iubit, fiindca e invidioasa. Ea la invitat pe prt meu la majoratul ei, el mi-a zis ca o intreaba daca pot sa merg si eu, nici in ruptu capului nu vreau! Ce as putea sa fac? El ar vrea sa mearga ca se inteleg bine, dar noi nu ne suportam. Sfat plss. Funda:*

4 răspunsuri:
| happycolour a răspuns:

Atunci cand ai parerea asta despre cineva, parerea mea e sa fii demna si sa nu te duci (eventual o sa o iei in brate si o sa ii zici la multi ani si o sa uiti cat de mult "nu o suporti"-asa e la petreceri). Din moment ce zici ca nu o suporti ar fi trebuit sa fii foarte hotarata in decizia de a nu merge. Poti sa ii explici prietenului tau ca nu o sa te simti bine acolo in compania unor persoane cu care nu ai nimic in comun. O sa te inteleaga!

| eumha a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa te duci si sa ii arati ca va iubiti indiferent d ce zic altiibig grin:X

| AndaWest a răspuns:

Dac prietenul tau tine la tine, nu se va duce nici el

| AlexaBerceni a răspuns:

laughing ce nebuna esti laughing) ca sa nu va certati, eu zic sa il lasi sa se duca ( sa nu stea pana dimineata) si sa santajezi pe cineva care merge cu el sa il tina sub observatie
big grin sa fii si tu sigura. si inca ceva pentru chestia asta sa ii zici ca ar trebui sa se revanseze ca ai fost fata intelegatoare si sa iti dedice o zi numai tie in care sa mergeti unde vrei tu big grin sper sa te fi ajutat cumva :*