| alexikk a întrebat:

Vreau sa ma ajutati va rog frumos cu ceva. Mi s-a umflat degetul de la mana pe langa unghie si ma doare foarte foarte tare. mi-a amortit de la durere si e rosu si nu pot sa fac nimic cu mana pentru ca daca imi ating degetul ma doare vreau sa imi spune-ti daca a mai avut cineva asa ceva si ce ati luat ca sa va treaca.si,si cei care nu au avut da au ceva habar de problema mea sa imi zica.Va rog! Funda+vot Scz categoria

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa mergi la un doctor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! Te-ai intepat in ceva sau te-ai taiat in locul respectiv? Pentru ca din ce spui tu pare sa fie o infectie, daca este asa poti lua de la farmacie Baneocin, se gaseste atat sub forma de pulbere sar si unguent. Este un amestec de antibiotice bacitracina cu neomicina, eficiente in rani, taieturi, julituri, arsuri.
Pentru inflamatie poti lua un nurofen, ketonal sa scada inflamatia(nu recomand gel pentru ca s-ar putea sa irite) dar poti folosi unguentul de galbenea.
Daca nici asa nu iti trece, du-te la medic.

| teodoriykajocheriytza a răspuns:

Ai un panaritiu. te poti unge cu o crema care sa adune puroiul si bandajazi( e mai bine daca pui multa crema chiar daca nu intra in piele). dupa ce repeti asta 1-2 zile rogi pe cineva sa iti storca puroiul de acolo sau te duci la urgente sa til stoarca(e mai sigur)