Ajunge sa porti, in continuare, conversatii pentru varsta voastra. Daca este sortit sa va intalniti, asa va fi.Nu forta nota.
Pana nu va intalniti fata in fata nu poti stii nimic cu siguranta. pe mess oricine poate sa dea bine, plus ca ai timp sa te cenzurezi etc. ar putea fi si o demonstratie, asa cum ai zis, sa il inviti sa va intalniti.
Sunteti din acelasi oras? cati ani ai? daca sunteti din orase diferite si nu ai o varsta de cel putin 17-18 ani nu pune sentimente altfel decat d eprietenie pentru ca e foarte greu cu o relatie la distanta. Daca sunteti din acelasi oras ai putea sa ii bati asa un apropo ca ar fi frumos sa conversati si face to face ar fi frumos, vezi si tu cum reactioneaza...
Pentru ce ar trebui sa-i demonstrezi? E ca si cum il obligi sa-ti raspunda la sentimente. Sentimentele se nasc in suflet, in timp si nu e nevoie sa faci gesturi iesite din comun.De unde stii ca nu tocmai timiditatea ta il poate cuceri?
De preferat ar fi sa va intalniti si face to face. Primele 30 de secunde sunt importante. Apoi vedeti voi ce mai faceti.
Da si-a dat deama de acest lucru ...ne tachinam unu pe altu... incat ne facem unu pe altu gelosi...
Ei bine.si mie imi place de un baiat de 16 ani si tot pe net ne-am cunoscut dar s-a adeverit ca ne cunoastem si in relaitate etc...etc deci.invita-l la un suc sau lasa-l sa faca el primul pas
succes!
Ne dorim amandoi sa ne intalnim dar din cauza serviului nu-i permite sa iasa din localitate ...si eu de asemenea nu pot pleca