| Sunevr a întrebat:

vreau sa ma dau bine pe langa profesori si nu stiu cum sa fac.ca unii fac meditatii si la teste le pune puncte in plus dar eu nu vreau sa fac med. si nici sa le dau bani in plus.

Răspuns Câştigător
| Anname a răspuns:

In primul rand acei profesori nu.si merita numele. stiu in ce situatie esti pentru ca si eu am o profesoara de biologie care da note bune doar pe cadouri si etc...si oricat de bine ai sti nu e multumita asa ca sunt 2 solutii:
1. ori iti dai interesul 100% si sti toata materia ca pe poezie
2. ori te apuci de cumparat cadouri

3 răspunsuri:
| DarkShaodw1 a răspuns:

Nu cred ca e o solutie sa te "dai bine" pe langa profesori. Multi cred acelasi lucru ca si tine, mi s-a intamplat si mie. Dar un profesor normal n-ar pune puncte in plus pentru asta. Asa ca, iti ramane o singura solutie: invata. Sau daca nu prea le ai cu astea, macar fii atent la ore si respecta-ti profesorii. Sigur vor aprecia asta.
Sper ca te-am ajutat!:*

| blackwitchcraft a răspuns:

Ba Mylei...in primul rand se scrie "Miley", in al doilea rand esti cam obsedata de Hannah Montana...in al treilea rand se scrie " poarta-te frumos".

| mylei a răspuns:

Pai poartate feumos cu profesori tai si fa-ti temle invata si o sa te ajut la teste multa bafta apropo imi pare bine sunt mylei cyrus