Buna! nu vreau sa te sperii insa dupa parerea mea nu cred ca vei putea sa te desparti de el in asa fel sa nu se supere, pentru ca daca tine la tine va suferi oricum. TEAI gandit bine ce vrei sa faci de ce nu porti o discutie cu el poate se schimba daca te iubeste. tu decizi ce este mai bine pentru tine. succes
Orice baiat se uita dupa toate fetele care ai ies in fata, eu nu cred ca tu nu te uiti dupa alti baieti pe la scoala si ai consideri simpatici sau ai placi, dar de la a place pe cineva si a simti ceva pentru ea e cam mare distanta, intelegi u ideea! byebye
Tu crezi ca va suferiii?
Daca se uita dupa alte fete si le place Inseamna ca nu tine la tine. Si atunci de ce sa nu sufere?
In plus. Din punctul mew de vedere, Merita sa sufere! Barbatii sunt de obicei ca o piatra. Nu prea ii poti face sa sufere asa usor si chiar daca-i faci stai linistita in 10 minute le trece
Cred ca cel mai bine ar fi sa-i spui :"Scuze, nu pot sa accept sa te uiti la mai multe fete si sa filtrezi cu ele. din moment ce esti prietenul meu. Asa ca cel mai bine ar fi sa ne despartim. Numai bine Iti doresc toata fericirea din lume :*" Si gata. Finut si la obiect.
Sper sa te desparti cat mai repede de prietenul tau, Nu merita sa stai cu un baiat din moment ce el se uita la mai multe fete. numa` bine
Nu vrei sa sufere? dar lui ii pasa ce simti tu cand se uita dupa alte fete? ii spui simplu ca nu mai vrei si motivul.succes
eusituimprnoi2 întreabă: