E destul de bine, dar nu e frumos ce faci. Nimeni nu merita sa i se dea papucii printr-un mesaj. Cel mai bine ar fi sa vorbiti fata in fata. Tu cum te-ai simti daca el ti-ar zice intr-un mesaj "vreau sa ne despartim". Ma indoiesc ca nu ai curaj sa ii spui in fata ce simti...
Nu cred ca trebuie sa ii dai explicatii sau sa il cauti tu.Lasa-l sa creada ce vrea,si te va intreba el daca are sa te intrebe ceva,su isi va da seama ca nu e adevarat si isi va cere scuze.Fa cum vrei,insa eu iti spun sa lasi lucrurile asa un timp,sau, daca vrei sa va despartiti, spune-i-o fata in fata
De acord cu alina, vb cu el fata in fata si spune-i tot ce ai pe suflet iar apoi poti sa-i zici si chestia cu narcis care nu e adevarata, sau da-i telefonul 1-2 zile sa se convinga ca nu ai pe nimeni
Nu crezi ca r fi mai bine sa vorbiti fata in fata? Ca astfel sa ii poti vedea reactia? Mie una nu prea mai imi plac chestiile astea, " sa ne cuplam pe mess" sau "prin sms-uri". Cel mai bine, fata in fata. Asa iti vei da seama si daca face misto, si daca te iubeste si orice ai vrea sa aflii. Mai bine, du-te cu el intr.un parc, si spune-i ca te deranjeaza faptul ca nu are incredere in tine, si ca ai vrea sa o termini cu el, pentru ca neincrederea ajunge la despartire, ca si in cazul vostru. Crede-ma, cel mai bine e face to face
Bafta multa
Este foarte,dar FOARTE urat din partea ta să faci acest lucru prin mesaj! Dacă vrei să te desparţi de el,fă-o prin viu grai! Este o dovadă de mare laşitate să o faci aşa!
Dă-i şi lui ocazia să înţeleagă de ce se întamplă acest lucru, adica "papucii", ca să-şi poată şi el continua viaţa în linişte!
A te desparti de el prin sms e cea mai mare lasitate de care da dovada o fata. Vrei sa te despati de el:fa-o direct.Intalniti-va,vorbiti deschis, daca nu merge relatia nu are rost sa o continui. Daca te desparti de el prin mesaj va crede ca esti cu acel baiat deci nu rezolvi nimic.Intreaba-l de ce crede ca esti cu altcineva. Daca se bazeaza pe propriile banuieli inseamna ca intr-adevar e un fraier si merita sa i se dea papucii.bye