| botee a întrebat:

Vreau sa ma mut la alta scoala,deoarece cu prietenele pe care le avem nu ma inteleg, m-am distantat de ele..Nu sunt tocilara sau ceva, dar nu pot fi ca ele.Totusi imi este frica,daca nici acolo nu voi avea prieteni? Daca se va face misto de mine? Adica nu ca nu am prieteni.dar nu am o prietena cea mai buna,nu am cu cine sa ies, sa vorbesc.Imi este frica, dar vreau altceva! Voi ce ati face in locul meu? V-ati muta? Trec clasa a 8-a. Va rog mult, sfatuiti-ma. Funda

10 răspunsuri:
| ElenaSA a răspuns:

Avand in vedere ca treci a VIII-a e mai dificil cu mutatul.Adica te vei muta doar pentru un an, cu exceptia situatie in care mergi la o clasa in cadrul unui liceu.Sa poti continua acolo.Problema ta este legata de faptul ca iti e greu sa-ti faci prieteni si nu despre mutat. Daca vrei, vorbim despre asta...

| botee explică (pentru ElenaSA):

Am avut 2 prietene, dar cu care nu am mai tinut legatura.Si-au facut alt grup. Dupa am avut tot asa 2 3 fete cu care ieseam dar m-am certat cu ele.Acuma am ramas singura, si as vrea sa ma mut la alta scoala pentru un nou inceput

| ElenaSA a răspuns (pentru botee):

Nu ai tinut legatura, apoi te-ai certat cu celelalte fete...Deci e vorba despre atitudinea ta.nu poti scapa de propriul comportament daca te muti.Doar ca e nevoie sa te gandesti cum poti face altfel.

| botee explică (pentru ElenaSA):

Nu e vorba doar de atitudinea mea, e vorba si de atiudinea fetelor.Fiecare are cate o prietena cea mai buna, eu nu.As vrea sa ma mut ca sa imi fac un nou inceput...Tu ce ai face?

| ElenaSA a răspuns (pentru botee):

Nu m-as muta.M-as uita in jur in clasa sau in alte clase.Sigur exista cineva care sa mi se potriveasca.Sa faci un efort acum de adaptare cand tu ai nevoie de liniste ca sa inveti nu mi se pare adecvat.Schimbarea scolii aduce dupa sine nu numai schimbarea colegilor, ci si a profesorilor. Daca tu esti multumit de profesorii pe care-i ai mai bine ramai.Prietene poti sa-ti faci oriunde: prin intermediul vecinelor, a rudelor, colege din alte clase.Succes!

| Ichnat a răspuns:

Daca ai profesori buni acolo unde esti, merita sa mai rezisti un an, daca nu, ai toate motivele sa te muti... straight face

| dragutzairina a răspuns:

Pai nu este un motiv chiar asa intemeiat pentru a te muta.Trebuie sa ai incredere in tine.Concentreazate pe scoala pentru ca prieteni vei gasi.Nu trebuie sa te schimbi sau sa te lasi influentata din cauza lor. fundita? kiss puppy dog eyes

| Alexxxxx1 a răspuns:

Deci fi atenta, eu am la scoala mea prieteni foarte buni si altii cu care nu ne suportam deloc. Fiecare zi de scoala este super ca ma distrez cu prietenii dar cei pe care nu-i suport fac din scoala un calvarlaughing
Si eu m-am gandit sa ma mut, merg tot in a opta, dar uite la ce m-am gandit eu: decat sa ma mut si sa risc sa nu am deloc prieteni acolo, mai stau un an la scoala asta si dupa la liceu nu va mai conta... Eu pot sa rezist inca un an deci si tu potiwinking parerea meahappy

| botee explică (pentru Alexxxxx1):

Cunosc pe cineva la cealalta scoala..Eu as vrea un nou inceput alte persoane!

| Alexxxxx1 a răspuns (pentru botee):

Pai daca cunosti deja pe cineva, o sai cunosti mult mai usor pe restul...
Acuma nu-s ce sa zic... Daca crezi ca iti va fi mai bine, schimbai scoala.
Si eu cunosc persoane la alte scoli, licee... Cam la toate din orasul meu.Si eu vreau un nou inceput, dar am decis ca va astepta inca un anhappy Faci cum dorestiwinking